Lenovo IdeaPad B50-80 – un laptop bun pentru pretenții decente

Lenovo IdeaPad B50-80 este un laptop cu o configurație decentă, potrivit pentru activitățile mai puțin solicitante, gen office, navigare pe internet, filme și alte chestii uzuale. Laptopul poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1449 lei (verifică preț actualizat), un preț accesibil pentru ceea ce oferă producătorul.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și evoMAG.

Ca și design, vorbim de un laptop robust, cu un aspect curat, ce atrage prin simplitate și  linii drepte. Este un laptop complet negru, cu o carcasă realizată dintr-un plastic mat, ce nu reține amprentele. De cum îi ridici clapeta, te întâmpină o tastatură chiclet, cu blocul numeric prezent. Tastatura este destul de silențioasă, având cursa tastelor joasă, nu provoacă prea mult zgomot în timpul utilizării. În punctul cel mai înalt, laptopul ajunge la 24,7 mm, iar greutatea sa este de 2,32 kg. Mi-ar fi plăcut să cântărească ceva mai puțin, pentru a-l putea transporta mai ușor, dar la un asemenea preț nu ne putem ridica cu prea multe pretenții.

Poze cu Lenovo IdeaPad B50-80

Lenovo IdeaPad B50-80

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sub capotă, laptopul este antrenat de un procesor Intel Core i3, 5005U, din gama Broadwell, tactat la 2 GHz. Memoria RAM de 4 GB DDR3 poate fi upgradată până la 16 GB la nevoie. Capacitatea de stocare de tip HDD de 1 TB asigură suficient spațiu pentru amintirile din vacanță, dar și pentru alte fișiere.

Placa video integrată, este un chipset Intel HD Graphics 5500, ce se va descurca excelent pe parte de activități office, multimedia, iar în ceea ce privește gaming-ul, duce jocuri cu o grafică prea puțin solicitantă.

Display-ul este cel standard, LDC LED de 15,6 inch, cu o rezoluție HD. Ecranul este mat, așa că laptopul va putea fi utilizat și la exterior, într-o lumină puternică. Conținutul va fi în continuare vizibil.

Pe parte de conectivitate, avem un laptop cu o gamă suficient de generoasă: VGA, un port HDMI, un port USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, o ieșire audio, bluetooth, DVD RW, o cameră Web HD și un cititor de carduri.

Sonorizarea dotată cu tehnologia Dolby Advanced Audio, oferă o experiență bună. Nu impresionează ce-i drept, pentru asta va trebui să investești într-un sistem.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut
  • preț bun
  • HDD de 1 TB

Contra:

  • nu are USB Type C

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 8.2
Performanțe - 7.6

8.1

O alegere accesibilă

Lenovo IdeaPad B50-80 este un laptop cu o configurație decentă, potrivit pentru utilizatorii cu pretenții moderate.

Vezi în magazin
User Rating: 3.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.