Lenovo IdeaPad 100S-11 – un netbook micuț și finuț

Lenovo IdeaPad 100S-11 este un netbook ieftin, potrivit pentru cei ce desfășoară activități lejere, ce nu necesită performanțe prea mari. Poate fi găsit în oferta eMAG la un preț de aproximativ 1199 lei(verifică preț actualizat)sau chiar mai mic în cazul în care îl prinzi la promoție. Există și posibilitatea de a-l achiziționa în rate lunare de 52 lei, în cazul în care îți este mai ușor.

Are un design prietenos, ce te va cuceri din prima clipă. Este mic, compact și cântărește numai 1 kg, ceea ce înseamnă că îl vei strecura cu ușurință în geantă de fiecare dată când vei pleca de acasă. În felul acesta îți poți vedea de activitățile tale din orice loc te-ai afla. Designul său este destul de simplist, dar tocmai asta îl face atractiv. Carcasa este argintie, iar interiorul este realizat dintr-un plastic negru. Deși vorbim de un netbook, pentru un buget mic, surprinde în mod plăcut prin prezența unei tastaturi de tip chiclet, joasă, ce asigură confortul necesar în tastare, chiar și după sesiuni prelungite de lucru.

Poze cu Lenovo IdeaPad 100S-11

Lenovo IdeaPad 100S-11

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, laptopul vine echipat la interior cu un procesor Intel Atom Z3725F, construit pe arhitectura de 22 nm, ce funcționează la o frecvență de 1,33 GHz. Prin tehnologia Turbo Boost frecvența ajunge până la 1,83 GHz. Nu este un procesor puternic, dar se va descurca onorabil în ceea ce privește activitățile office și multimedia.

Memoria RAM este de 2 GB DDR3. Capacitatea de stocare a datelor este de 64 GB și este de tip eMMC. Nu uita că discutăm despre un netbook, cu specificații modeste, raportate la un preț destul de accesibil. Este bine de știut că laptopul dispune și de un card microSD pentru extinderea capacității de stocare.

Display-ul are o diagonală de 11,6 inch și are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli. Ecranul este Glare(strălucitor), ceea ce împiedică utilizarea lui la exterior, în bătaia soarelui. Și asta deoarece se reflectă lumina în ecran și nu se mai vede nimic.

Placa video integrată este un model Intel HD Graphics, ce recomandă utilizarea device-ului îndeosebi pentru activități mai puțin solicitante: office și multimedia. Pentru gaming, ia-ți gândul, un netbook nu are puterea necesară pentru a susține un gaming adevărat, ci doar jocuri prea puțin solicitante din punct de vedere a graficii.

La capitolul conectivitate, modelul Lenovo vine cu o cameră WEB, un cititor de carduri, un port HDMI, două porturi USB 2.0 și bluetooth.

Interesant de remarcat este că netbook-ul vine cu licență Windows 10, ceea ce te va scuti de bani sau timp pierdut alocat căutării driverelor pe net.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • ușor,
  • Windows 10

Contra:

  • procesorul nu este prea puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 7.6
Performanțe - 7.5

7.8

O alegere accesibilă

Lenovo IdeaPad 100S-11 este un netbook micuț, drăț și finuț, ce te va cuceri prin portabilitate, dar și prin prețul destul de atractiv.

Vezi detalii
User Rating: 2.77 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.