Lenovo Essential B5400 – un laptop ieftin și bun

Îţi doreşti un laptop cu o configuraţie bună şi bugetul este limitat? Ei bine am găsit răspunsul dorinţelor tale şi anume laptopul Lenovo Essential B5400. Dacă din punct de vedere al designului nu epatează, cu siguranţă acest aspect nu va fi un impediment în calea achiziţionării lui, în special pentru faptul că nu vă va goli buzunarele. Bugetul necesar pentru achiziţionarea acestui laptop este de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent pentru performanţele sale.

Design-ul acestui laptop este destul de simplist, de culoare neagră, ce îi conferă eleganță și rafinament. Tastatura este completă, astfel că se va dovedi de un real folos celor ce folosesc aplicațiile office. Mai mult de atât utilizatorul beneficiază de confort în timpul tastării, și asta pentru că laptopul vine cu tastatură antistropi, ce este destul de silențioasă.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Lenovo Essential B5400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Performanţele laptopului Lenovo Essential B54001 sunt asigurate de procesorul Intel Core i3, din generația Haswell, modelul 4000M, tactat la 2.4 GHz și cu un cache de 3072 KB. Memoria RAM este de 4 GB DDR3, iar capacitatea hard disk-ului este de 1 TB, la care se adaugă și un SSD de 8 GB pe care puteți instala sistemul de operare. Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics 4600 ce recomandă laptopul îndeosebi pentru o utilizare office și multimedia. Având o placă video integrată nu va face față jocurilor care necesită o procesare grafică ridicată.

Display-ul este un LCD de 15,6 inch, cu o rezoluţie de 1366 x 768, iar calitatea imaginii și autonomia laptopului sunt sporite datorită tehnologiei de iluminare LED. Pe partea de conectivitate, Lenovo Essential B5400 vine echipat cu un DVD RW, două difuzoare stereo de 4 W, o cameră WEB, un cititor de carduri, HDMI, 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, VGA pentru a putea conecta un monitor și bluetooth.

Faptul că are conexiune bluetooth o să vă ajute să transferaţi rapid fişierele multimedia din telefonul mobil pe laptop atunci când călătoriţi sau să conectați un periferic cu o conexiune bluetooth.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i3,
  • bluetooth,
  • preţ
  • hard disk de 1 TB
  • USB 3.0

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Pentru alegerea laptopului întâi de toate trebuie să vă hotărâţi pentru ce anume doriţi să îl achiziţionaţi. În cazul acesta dacă doriţi un laptop nu foarte scump și cu performanțe medii Lenovo Essential B5400 este o alegere excelentă.

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.