Lenovo B590 – un laptop pentru un buget redus

Astăzi am tot discutat despre laptopuri low-budget, și un alt model ce sunt convinsă că se bucură de popularitate în rândul celor ce nu au nevoie de o configurație foarte puternică este și modelul Lenovo B590, ce poate fi achiziționat cu un preț de aproximativ 1350 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil având în vedere că discutăm de un model destul de nou pe piață.

În primă fază pot spune că se bucură de un aspect plăcut, simplist chiar. Dar este cunoscut faptul că modelele din această gamă sunt ceva mai sobre, dar de o eleganță aparte. Laptopul este realizat dintr-un plastic calitativ, mat, ce personal îl agreez mult mai mult decât variantele lucioase, și asta pentru că nu mai rămân inesteticele amprente pe carcasă. Tastatura antistropi este completă, ceea ce înseamnă că ușurează munca celor ce desfășoară activități office. De asemeni tastatura este silențioasă și plăcută la atingere, ceea ce asigură confortul necesar utilizatorului în timpul tastării. Vorbim de un laptop destul de ușor, ce poate fi transportat cu ușurință în vacanțe sau călătorii. Cântărește numai 2,5 kg, ceea ce înseamnă că nu vă va fi greu să îl strecurați în bagaje.

Poze cu laptopul Lenovo B590

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Lenovo este un model cu o configurație potrivită activităților office și multimedia, mai exact, are o motorizare de tip Intel Pentium Dual Core, un model 2020M, cu 2 nuclee, ce funcționează la o frecvență destul de mare, de 2,4 GHz și o placă video integrată, un model Intel HD Graphics ce face față cu brio activităților ce nu folosesc o grafică foarte avansată.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, dar poate ajunge la 8 GB printr-un simplu upgrade, iar capacitatea de stocare a datelor este satisfăcătoare, ajunge la 500 GB, suficient pentru un utilizator uzual. Totuși în cazul în care acest aspect vă nemulțumește, este bine să știți că puteți urca in cloud atât poze, filmulețe, cât și diverse fișiere. Laptopul Lenovo poate fi utilizat chiar și în exterior, când soarele bate puternic, și acest aspect este posibil datorită faptului că ecranul este mat, prin urmare lumina nu se reflectă în display.

Pe partea de conectivitate, modelul se bucură de o gamă destul de bogată: DVD RW; cameră WEB HD, cititor de carduri, HDMI, USB 3.0, USB 2.0, VGA și bluetooth. Încorporează un sistem audio de 4 W, ce asigură o experiență clară, de calitate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • HDMI,
  • USB 3.0,
  • tastatură chiclet,
  • portabil

Contra:

  • având în vedere prețul său nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Lenovo B590 este un laptop potrivit pentru activități office și multimedia, ce se va dovedi un adevărat sprijin pentru orice utilizator.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Ai dreptate Mihaela. A fost o mică neatenție. Mulțumesc că m-ai anunțat, deja s-a făzut modificarea. O seară bună!

  2. Detin un astfel de laptop si te anunt pe aceasta cale ca are bluetooth. Asa ca parerea contra cum ca nu are bluetooth te rog sa o elimini . Oricum mentionezi mai sus ca are, asa ca te cam contrazici in review. In rest e ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.