Lenovo B50-70 – laptopul Full HD cu procesor Intel Core i7 la preț bun

Laptopurile care pot înlocui cu ușurință un sistem desktop au de obicei prețuri ceva cam piperate, dar cei de la Lenovo demonstrează că nu trebuie ca lucrurile să stea neapărat așa. Modelul Lenovo B50-70 este dovada. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2699 lei (verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun și numărându-se printre cele mai atractive modele. Laptopul se remarcă prin procesorul Intel i7, ecranul generos Full HD, conectivitatea extinsă și capacitatea mare de stocare.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Pe lângă performanțele impresionante laptopul are și un design foarte atractiv. Acesta este în totalitate negru și alcătuit dintr-un plastic care nu păstrează amprentele și oferă o senzație plăcută la atingere. Modelul are tastatura completă, având inclusă și partea numerică. Acest lucru susține în special activitățile de gaming și de birou.  Touchpad-ul este prevăzut cu suport pentru gesturi multi-atingere, putând înlocui cu succes un mouse. Dimensiunile laptopului sunt de 380 x 24.7 x 262 mm, iar greutatea acestuia este de 2.3 kg, fiind destul de portabil.

Poze cu laptopul Lenovo B50-70

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 15.6 inch și este de tip anti glare, oferind o vizibilitate foarte bună. Ecranul are o rezoluție Full HD  de  1920 x 1080 pixeli, imaginile redate având o claritate ridicată și fiind la un nivel ridicat de calitate.

Trecând la partea tehnică, este de remarcat în primul rând procesorul Intel Core i7 cu o frecvență de 2 Mhz. Datorită tehnologiei Turbo Boost 2 procesorul poate distribui o putere suplimentară atunci când sistemul de operare solicită acest lucru, ajungând astfel la o frecvență de până la 3.1 Ghz. Configurația este completată de o memorie RAM de 8 GB și o placă video dedicată AMD R5 M230. Prin urmare, laptopul poate susține orice tip de activitate și se descurcă foarte bine și în multitaksing.

Sistemul are o capacitate de stocare de 1 TB, existând astfel suficient de mult spațiu pentru jocuri, filme, fotografii, muzică, programe etc.

Experiența completă oferită de dotările tehnice este continuată și la nivel multimedia, acolo unde întâlnim un sistem audio cu sunet surround la baza căruia se află tehnologia Dolby Advanced Audio. Mai întâlnim aici o cameră web HD cu microfon integrat care face posibile apelurile video pe Skype și un cititor de carduri care suportă modele SD și MMC. Este disponibilă în același timp și o unitate optică pentru citire și scriere DVD RW.

La nivelul conectivității se remarcă 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer de 10 ori mai mare, 1 port USB 2.0, 1 port VGA, 1 port HDMI și unul de rețea. Lenovo B50-70 se poate conecta la televizor sau monitor pentru redarea de conținut video de înaltă definiție pe un ecran mai mare. Modelul mai dispune de tehnologie Bluetooth și poate transfera fișiere către dispozitive precum tableta, smartphone-ul sau camera foto fără a mai fi nevoie de un cablu de date. Conexiunea la internet se poate stabili prin wi-fi sau prin cablu.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie de tip Li Ion cu 4 celule care oferă o autonomie de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • HDD de 1 TB,
  • 8 GB de RAM,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Lenovo B50-70 este un laptop elegant, cu specificații complexe și complete, ce se potrivește atât pentru munca de birou, cât și pentru distracție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.