KYATO-12ION – un AC ieftin și bun

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.8
Eficiență răcire/încălzire - 9
Nivel de zgomot - 8.6

8.8

O alegere eficientă

KYATO-12ION este un aparat de aer condiționat ieftin, potrivit pentru a asigura temperatura optimă într-o cameră de dimensiuni medii.

Vezi în magazin
User Rating: 2.89 ( 32 votes)

Din anii trecuți avem experiența unor veri tot mai toride, cu temperaturi  ridicate, ce ne afectează confortul de zi cu zi. Motiv pentru care ar fi indicat să luăm câteva măsuri în acest sens. Soluția ce ți-o propun, este montarea unui aparat de aer condiționat eficient. Și nu trebuie să aloci neapărat sume impresionante pentru o asemenea achiziție. KYATO-12ION este unul dintre AC-urile ce pot fi găsite în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 1499 lei(verifică preț actualizat).Prețul este destul de rezonabil având în vedere că vine și cu kitul de instalare inclus.

Designul aparatului Kyato nu impresionează în mod deosebit. Unitatea interioară are un aspect destul de modest, însă pentru utilizatorul ce pune preț pe eficiență și costul de achiziție, cu siguranță acest lucru nu va avea o importanță prea mare. Dimensiunile unității interioare sunt de 799 x 183 x 280 mm, mult mai mici față de alte modele cu specificații similare. Telecomanda din dotare pare destul de ușor de utilizat, chiar și pentru un utilizator mai puțin familiarizat cu tehnologia.

Poze cu KYATO-12ION

KYATO-12ION

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Kyato este potrivit atât pentru locuințe cu o suprafață cuprinsă între 24-35 mp, cât și pentru birouri de 20-30 mp. Are o putere de răcire de 12000 BTU și o capacitate de încălzire de 11000 BTU(British Thermal Units).

Față de alte modele cu specificații similare, KYATO-12ION are un consum de energie mai mic, prin urmare și facturile de electricitate vor crește mai puțin. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, cu un consum de 1030 W și clasa A+ pentru încălzire, cu un consum de 980 W.

Are 4 trepte progresive de ventilare, astfel încât vei putea direcționa distribuirea aerului în funcție de poziția persoanelor din cameră, fără a le pune în pericol sănătatea. De exemplu, dacă sub unitatea interioară se află o persoană, indicat ar fi ca aerul să fie direcționat către tavan, în caz contrar s-ar putea alege cu o durere de cap.

AC-ul dispune de filtrele necesare pentru a se evita dezvoltarea bacteriilor, dar și a mucegaiului. Filtrul de praf are calitatea de a reține până la 90% din particulele de praf din aer, iar cel antimucegai, are rolul de a menține schimbătorul de căldură uscat. În felul acesta, teama de a monta un aparat de aer condiționat atunci când sunt copii sau persoane cu imunitate scăzută în locuință, scade semnificativ.

Funcțiile din dotare sunt cele standard: Dezumidificare(menține aerul uscat și împiedică dezvoltarea ciupercilor), funcție Turbo(pentru răcire/încălzire rapidă), sleep/night mode(o funcționare silențioasă, ce îți permite să te odihnești liniștit), ECO(se atinge rapid temperatura dorită, obținându-se o economie energetică de aproximativ 30%), răcire, încălzire și ventilare.

Aparatul de aer condiționat este unul dintre modelele foarte silențioase, ce poate fi utilizat chiar și pe timpul nopții, fără a deranja în vreun fel. Atinge un nivel de zgomot cuprins între 33 și 40 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa de energie A++ (răcire)
  • Generator de ioni negativi
  • Funcție de răcire rapidă

Contra:

  • design modest

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat