Krups XP528030 – aroma unei dimineți perfecte

Cu siguranță mulți dintre noi avem obiceiul de a servi o cafea dimineața, unii pentru că iubesc gustul și aroma, iar alții petru a-și lua doza de energie pentru ziua respectivă. Oricare ar fi varianta, important este faptul că ne dorim un produs de calitate, dacă s-ar putea asemănător celui ce se servește într-o cafenea.

O astfel de cafea putem servi chiar la noi acasă, cu ajutorul unui espressor. De aceea astăzi vom discuta despre un model interesant, atât ca preț, cât și ca specificații, este vorba despre  Krups XP528030, ce are un preț de aproximativ 800 lei (verifică preț actualizat).

Din punct de vedere al designului, espressorul se bucură de un aspect plăcut, negru, cu detalii din inox, ce se evidențiază foarte bine. Are un display de tip LED, ce vă oferă o utilizare ușoară a funcțiilor sale. În partea superioară dispune de o plită ce menține ceștile calde, iar cafeaua fierbinte pentru mai mult timp. Nu are dimensiuni prea mari, ceea ce înseamnă că îi veți găsi cu ușurință un loc în bucătărie fără să vă împiedice în vreun fel.

Poze cu espressorul Krups XP528030

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Krups XP528030 este un espressor manual, ce dezvoltă o putere de 1400 W cu o presiune de 15 bar, ideal pentru a pregăti espresso sau cappucino sau latte macchiato, totul ține de cantități. În partea dreaptă are un panarello, cu ajutorul căruia spumați laptele(cu cât laptele este mai gras, cu atât spuma va fi mai densă și mai cremoasă). Se pot pregăti două cești de cafea simultan, iar procesul de utilizare este destul de simplu.

Se încarcă rezervorul cu apă(are o capacitate de 1,1 L), se pune cafea râșnită în compartimentul de cafea( puteți folosi până la 14 g), după care se tasează în funcție de cantitatea inserată( de regulă la alte espressoare de genul acesta este nevoie de un tamper separat pentru tasare), pentru a scoate toată aroma și gustul din ea. Ulterior se desface mînerul cu recipientul în care a fost introdusă cafeaua și prin simpla apăsare a butonului de înlăturare a zațului se golește.

Toate accesoriile folosite se desfac pentru a se spăla și refolosi,chiar și rezervorul de apă este detașabil, ceea ce vă va ajuta să economisiți banii pentru produsele de decalcifiere.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • ușor de folosit
  • ușor de întreținut

Contra:

  • nu are râșniță

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Krups XP528030 este un espressor ce oferă o ceașcă de cafea interesantă pentru ca ziua ta să fie perfectă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.