Esspresor Krups K2 XP521030

Ador mirosul de cafea dimineața. Simt că o cană de cafea cu lapte dimineața este tot ce am nevoie pentru a fi în formă în ziua respectivă. Sunt ferm convinsă că sunt multe persoane în asentimentul meu când spun că o cafea bună face ca ziua să fie mult mai frumoasă.

De aceea astăzi m-am gândit să discutăm despre un esspreesor de la Krups, ce are un preț decent pentru un iubitor de cafea cu un venit decent. Vorbim de modelul Krups K2 XP521030, cu un preț de aproximativ 560 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere că puteți face acasă o cafea aproximativ  ca la o cafenea eu zic că este un preț ok.

Designul esspresorului Krups K2 XP521030 este unul destul de plăcut, complet negru, cu accesorii metalice. Îmi inspiră eleganță, iar faptul că nu are dimensiuni mari mă încântă foarte tare, în felul acesta îi voi găsi cu ușurință un loc în bucătărie.

Construcția pare destul de robustă, iar în ceea ce privește designul se merge pe o linie clasică, cu puține butoane. Krups K2 XP521030 este un esspresor pentru cafea, însă asta nu înseamnă că nu puteți pregăti și o cafea cu lapte, fină și spumoasă. Până la urmă puteți încerca mai multe tipuri de băuturi, totul ține de cantitatea de cafea și de lapte din ceașcă.

Poze cu espressorul Krups K2 XP521030

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capactatea esspresorului Krups K2 XP521030 este de 2 cești de cafea, ce le vei obține în cîteva momente. Recipientul în care se pune cafeaua poate fi încărcat cu maxim 14 grame de cafea, din care fie te alegi cu o cafea lungă și tare, fie cu două cești ce cu siguranță își vor face efectul de a te trezi și a te pregăti pentru o nouă zi de lucru. Are o putere de 1400 W și 15 bari, suficient cât să își facă treaba bine, și să scoată toată aroma din capsula cu cafea.

Din păcate nu are o râșniță încorporată, pentru a măcina cafeaua pe loc, dar vă puteți închipui că un asemenea aspect crește considerabil prețul unui espressor. Dar vă puteți achiziționa separat o râșniță de cafea pentru care nu va trebui să plătiți foarte mult, aproximativ 60 lei

Esspresorul Krups K2 XP521030 este destul de ușor de întreținut și de curățat și cel mai important este că nu aveți nevoie de filtre de cafea.Pregătiți-vă să vă întâmpinați prietenii cu o cafea aromată, ce cu siguranță îi va face să vă viziteze mult mai des.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • ușor de folosit

Contra:

  • nu are râșniță

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Krups K2 XP521030 este un esspresor ușor de folosit, la îndemâna oricui își dorește o cafea savuroasă și aromată.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.