Krups Espresseria EA8165 – espressorul performant cu design aparte

Espressorul este un aparat util atât pentru locuințe, cât și pentru birouri, oferind băutura caldă preferată pentru toată lumea. Calitatea cafelei este importantă pentru energia și buna dispoziție a tuturor, așa că investiția într-un aparat de calitate pentru prepararea acesteia este una foarte utilă. Krups Espresseria EA8165 este un espressor foarte performant lansat de producătorul german de top, care te va surprinde de fiecare dată cu o cafea perfectă. Are un preț de aproximativ 2339 lei(verifică preț actualizat) și este un espressor automat care poate prepara rapid o cantitate mare de cafea folosind diverse rețete. Acesta are un design atractiv și beneficiază de dotări avansate, păstrând standardele ridicate de calitate Krups.

Modelul are un design special, compact și în același timp elegant și cu un aspect exterior aparte. Acesta este disponibil pe roșu și are o construcție care inspiră calitatea premium. Modelul măsoară 330 x 365 x 245 mm, așa că îi vei putea găsi loc ușor în bucătărie. Aspectul modern este susținut printre altele de panoul de control prevăzut cu display LCD ce oferă un control ridicat asupra preparării cafelei și în același timp ușurință la setare. Interfața este intuitivă, fiind prevăzută suplimentar cu pictograme și un număr redus de butoane.

Poze cu espressorul automat

Krups Espresseria EA8165

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul pentru apă are o capacitate de 1.7 litri, foarte generoasă și utilă pentru prepararea unei cantități mari de cafea, care să ajungă pentru un număr mai mare de persoane fără a fi necesară reumplerea.

Pentru o pregătire eficientă și în același curată, modelul este prevăzut cu o tavă pentru depozitarea ceștilor în partea superioară, iar tava pentru ceștile aflate în curs de preparare este prevăzută cu un sistem anti-scurgere și este detașabilă, fiind ușor de curățat și evitând pătarea mobilei.

Vei putea prepara două cești concomitent, economisind mai mult timp.

Aparatul are o presiune de 15 bari și o putere de 1450 W. Funcționând automat, acesta va regla singur presiunea în funcție de setările tale, fără a mai fi nevoie de intervenția ta.

Cu ajutorul butoanelor vei putea alege între trei niveluri de tărie a cafelei, râșnița metalică pregătindu-vă cafeaua într-un mod optim de fiecare dată. Recipientul pentru cafea boabe are capacitatea de 250 grame, iar cu ajutorul dispozitivului de spumare rețetele se extind și includ, pe lângă espresso, și băuturi pe bază de lapte, precum cappuccino sau caffe latte.

Cu ajutorul tehnologiei Thermoclock, apa se va încălzi foarte repede încă de la prima ceașcă de cafea. Acest lucru este posibil datorită capului de infuzare așezat în centrul sistemului de încălzire.

Espressorul beneficiază de un sistem automat de autocurățare, precum și sisteme pentru decalcifiere și anticalcar. Espressorul te va anunța de fiecare dată când e necesar un program de curățare sau decalcifiere prin intermediul unei alarme. În cazul în care nu realizezi aceste programe, funcțiile vor fi blocate, acțiune însoțită de luminarea intermitentă a pictogramelor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design aparte, pe roșu
  • rezervor cu capacitate mare
  • prepararea concomitentă a două cești
  • interfață cu LCD
  • râșniță
  • sistem de autocurățare

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 9.3
Ușurință în utilizare - 9.1

9.2

O alegere eficientă

Krups Espresseria EA8165 este un espressor automat, ce surprinde atât prin designul spectaculos, cât și prin calitățile sale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.