Krups Espresseria EA8108 – espressorul cu capacitate mare

Calitatea nemțească își spune din nou cuvântul și în cazul espressoarelor Krups, acestea remarcându-se pe piață prin materialele de calitate din care sunt alcătuite și prin dotările care reduc munca utilizatorului la minimum. Espressorul Krups Espresseria EA8108 este un aparat de bucătărie foarte util pentru cei care își doresc o cafea specială într-un timp scurt. Espressorul are un preț de aproximativ 1320 lei (verifică preț actualizat), destul de accesibil pentru cei ce își doresc o cafea savuroasă. 

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Espressorul se remarcă, în primul rând, prin designul modern, fiind realizat pe negru. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic calitativ, lăsând impresia unui produs de gamă premium. Panoul de control este destul intuitiv și ușor de utilizat. Dimensiunile sale nu sunt foarte mari, ceea ce înseamnă că își va găsi cu ușurință un colțișor în orice bucătărie.

Poze cu espressorul automat Krups Espresseria EA8108

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul poate pregăti 4 tipuri  de cafea: espresso, cafea, caffe latte și cappuccino. În plus, aparatul are o funcție simplă pentru fierberea apei, astfel încât să poată fi pregătite și ceaiuri. Prin urmare, espressorul va deveni asistentul ideal pentru orice gazdă care organizează o petrecere, oferind o întreagă gamă de produse variate, pe gusturile fiecăruia.

Utilizatorul poate seta tăria cafelei, mai exact espressorul are 2 trepte pentru tăria cafelei.. Pentru preparea rapidă a unui cappuccino există o funcție specială, disponibilă printr-o singură atingere. Pentru cappuccino, aparatul prepară un strat special de spumă, astfel încât băutura să arate la fel ca în terasele din Italia.

O funcție foarte importantă prin care se distinge aparatul este cea de râșnire, economisind timp și spațiu în bucătărie. Astfel, aparatul este prevăzut cu o râșniță conică din metal cu 3 poziții variabile care asigură eficacitatea.

În ceea ce privește prepararea propriu-zisă, se remarcă în primul rând faptul că espressorul poate pregăti două cești în același timp, economisind astfel timp. Pentru o utilizare mai eficientă, espressorul este prevăzut cu un suport pentru ceașcă. Pompa de presiune are o putere de 15 bari, aroma cafelei fiind  foarte intensă.

Krups Espresseria EA8108 are un recipient de apă de 1.6 litri, fiind destul de suficient pentru a face față unei petreceri. Recipientul pentru boabe are o capacitate de 500 de grame.

Producătorul a avut grijă ca și curățarea să fie la fel de ușoară precum procesul de preparare. Astfel, espressorul are o tăviță pentru scurgere detașabilă prevăzută cu indicator de umplere și un recipient detașabil pentru zaț de cafea. Espressorul beneficiază de sistemul de detartrare Claris Aqua cu ajutorul căruia își prelungește durata de viață.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Krups Espresseria EA8108 este o alegere foarte bună pentru persoanele care țin la calitatea cafelei pe care o beau și își doresc un aparat cu o capacitate mare care poate face față întregii familii sau unor petreceri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.