Krups Espresseria Automatic EA8108 – espressorul automat ușor de folosit

Krups este unul dintre numele mari de pe piața de aparate pentru prepararea cafelei, brandul german bucurându-se de o popularitate foarte mare la nivel global. Espressorul Krups Espresseria Automatic EA8108 este un model automat care face toată treaba pentru tine, fiind nevoie de doar câteva apăsări de buton pentru a primi cafeaua preferată. Modelul este un espressor automat de calitate nemțească. Espressorul este disponibil în magazine la un preț de 1649 lei(verifică preț actualizat).Vei putea prepara o cantitate mare de cafea folosind diferite rețete, așa că diminețile tale vor semăna cu vizita într-o cafenea. Aparatul este elegant și își va găsi loc ușor în bucătărie, devenind o prezență de neînlocuit.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Aparatul are un design foarte modern și în același timp elegant, acesta fiind astfel alcătuit din materiale de calitate și disponibil pe negru. Carcasa are inserții metalice utile pentru întreținerea mai ușoară, iar panoul de control este prevăzut cu un număr redus de butoane și pictograme ajutătoare, astfel încât să poți seta ușor aparatul pentru pregătirea cafelei. Modelul este dotat cu un rezervor pentru apă cu o capacitate de 1.6 litri, suficient de mare pentru a permite prepararea unei cantități mari de cafele fără a fi necesară reumplerea.

Poze cu espressorul automat

Krups Espresseria Automatic EA8108

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul este prevăzut cu o râșniță metalică, așa că alimentarea se face cu cafea boabe, râșnița fiind cea care evită arderea cafelei, astfel încât aroma să nu aibă de suferit. Compartimentul pentru cafea are capacitatea de 250 grame și este transparent, oferindu-ți o vizibilitate bună asupra gradului de încărcare și în același timp boabele arătând foarte bine în contrast cu carcasa neagră.

Modelul are o presiune de 15 bari, asigurând o extragere profundă a aromei cafelei, gustul fiind astfel intens, cu o calitate superioară vizibilă și la nivelul consistenței și culorii.

La setarea aparatului vei putea regla cantitatea de băutură dorită, cantitatea de cafea și gradul de măcinare. Din doar câteva mișcări vei seta aparatul care îți va livra rapid băutura.

Krups dotează aparatele sale cu un sistem special thermoblock care previne pierderile de căldură prin plasarea capului de infuzare în centrul acestuia. Timpul de prepare și cel de preîncălzire sunt scurți, așa că și durata de preparare a cafelei este mică.

Pentru o viteză și mai bună, vei putea prepara două cești în același timp. Dispozitivul de spumare oferă o spumă densă și gustoasă, care se păstrează pentru o perioadă mai lungă. Printre rețetele disponibile se numără espresso, cappuccino, caffe latte sau cafeaua clasică, putând chiar să și programezi în avans oprirea sau pornirea.

Aparatul este prevăzut cu un sistem anticalcar și un sistem pentru decalcifiere, așa că va avea o durată de viață mai mare. Totodată, acesta beneficiază de un sistem automat de curățare, fiind foarte ușor de întreținut și ajutându-te să economisești timpul petrecut în bucătărie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern de calitate
  • rezervor generos pentru apă
  • râșniță metalică
  • rețete variate
  • presiune de 15 bari

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 9.3

9.1

O alegere bună

Krups Espresseria Automatic EA8108 este un espressor cu râșniță încorporată, ușor de utilizat, cu un design clasic, potrivit pentru orice locuință.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.