Krups EA843230 – espressorul ultra modern

Krups EA843230 este un espressor extrem de util pentru diminețile în care îți dorești să primești o cafea de calitate superioară într-un timp scurt sau zilele în care primești musafiri și vrei să îi impresionezi. Modelul este foarte modern și beneficiază de dotări profesionale. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2719 lei(verifică preț actualizat). Având în vedere că acesta are o calitate profesională atât la nivelul dotărilor, cât și la nivelul designului, prețul este de înțeles. Modelul este potrivit pentru iubitorii de cafea care își doresc un aparat performant care să le prepare rapid băutura preferată. Datorită funcțiilor de programare personalizabile, memorării opțiunilor și capacității de preparare de 2 căni concomitent, espressorul se dovedește a fi perfect pentru cerințele menționate anterior.

Designul este foarte elegant, cu linii rotunjite și un aspect compact. Carcasa este disponibilă într-o combinație plăcută de negru și argintiu. Interfața este ușor de utilizat, acest lucru fiind facilitat de un touchscreen. Display-ul este de tip LCD și beneficiază de culori, astfel încât să fie prietenos și ușor de folosit. Din doar câteva apăsări vei plasa comanda, iar băuturile vor fi preparate rapid. Părțile componente sunt alcătuite din oțel inoxidabil și aluminiu, având o calitate superioară. Dimensiunile sunt de 275 x 375 x 420 mm, iar greutatea este de 9.4 kg. Prin urmare espressorul își va găsi loc pe orice mobilă de bucătărie. Designul este optimizat astfel încât zgomotul să fie redus. Cablul de alimentare are o lungime de 1m.

Poze cu espressorul automat Krups EA843230

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul de apă este detașabil și are o capacitate de 1.7 litri. Rezervorul este prevăzut cu un mâner încorporat, astfel încât să poată fi ușor de scos. Capacitatea mare a rezervorului permite prepararea cafelei pentru întreaga familie și necesită un număr mai mic de programări atunci când ai musafiri în vizită. Pot fi preparate 2 căni concomitent, acest lucru economisind destul de mult timp. Capacitatea compartimentului de cafea este de 250 grame. Compartimentul este transparent și este prevăzut cu o râșniță metalică. Alimentarea se poate face cu cafea boabe.

Krups EA843230 are o putere de 1450 W și o presiune de 15 bari, având un randament foarte bun.

Calitatea unei cafele depinde de temperatura apei, temperatura la întâlnirea cu cafeaua și temperatura de păstrare, așa că aparatul va asigura automat aceste caracteristici.

Lista de preparate include rețete de cappuccino și latte macchiato. Rețetele sunt personalizabile, putând fi reglate după preferințele fiecăruia. Pentru fiecare preparare pot fi reglate tăria și volumul. În același timp, aparatul poate crește autonomia oferind posibilitatea de a pregăti până la 12 espresso-uri consecutiv, memorând preferințele de preparare.

Modelul beneficiază de un sistem special pentru cappuccino. Acesta oferă o cantitate optimă de lapte. Dispozitivul special pentru spumă asigură prepararea unui cappuccino după rețetă originală, la aceeași calitate precum cea din cafenelele italiene.

Este disponibil și un sistem de încălzire a apei care permite prepararea de ceai.

Pentru întreținerea ușoară a aparatului sunt disponibile sisteme speciale pentru decalcifiere și autocurățare. Acestea contribuie și la prelungirea duratei de viață a espressorului. În același timp este încorporat și un filtru de apă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță încorporată,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușruință în utilizare

Nimic nu poate fi mai plăcut dimineața decât să te trezească parfumul unei cafele proaspăt pregătite, cu ajutorul espressorului automat Krups EA843230.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.