Krups EA8250PE – pentru că meriți o cafea excelentă

Au apus vremurile în care toate activitățile prin casă se făceau manual. De când cu aparatura electrocasnică, ne-am aliniat și noi la aceste tendințe, în speranța de a da timpului valoare. Chiar și în ceea ce privește prepararea cafelei am ajuns să optăm pentru espressoare, în defavoarea celei pregătite la ibric. Unul dintre modelele care pot spune că întrunește așteptările mele este și espressorul Krups EA8250PE, ce vine la un preț de aproximativ 1880 lei (verifică preț actualizat), un preț ce ar putea părea mare la prima vedere pentru o parte dintre noi, dar totuși propun să îl analizăm și să descoperim dacă într-adevăr își merită banii.

Din punct de vedere al designului, producătorul vine pe piață cu un model de o eleganță aparte. Complet negru, cu câteva accesorii metalice, se va remarca prin modernitatea sa. Dispune de un afișaj de tip LCD, integrat într-un panou de control bine aerisit, astfel încât se dovedește a fi destul de ușor de folosit.

Poze cu espressorul automat Krups EA8250PE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul Krups este un model ce dezvoltă 1450 W și are o presiune de 15 bar, suficient cât să scoată toată aroma din cafeaua proaspăt râșnită. De altfel deasupra încoprorează și o râșniță din inox, ce vă permite să vă bucurați de fiecare dată de o cafea proaspăt măcinată, ce cu siguranță va fi mult mai aromată și mai puternică decât cea deja râșnită. O puteți regla pentru a se potrivi nivelului de prăjire pe care vi-l doriți. Compartimentul de cafea este de 275 g, suficient pentru a prepara câteva cești fără să fie nevoie de o realimentare.

Espressorul este automat și poate prepara mai multe tipuri pe bază de cafea, precum: espresso, cappuccino, caffe lungo. În partea dreaptă veți găsi un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură o spumă cremoasă, ce va da cafelei un gust deosebit. Recomandarea mea ar fi să folosiți un lapte cât mai gras pentru a obține crema aceea ce vă permite chiar să vă etalați spiritul artistic în ceașca de cafea.

Puteți prepara simultan 2 cești de cafea, ceea ce înseamnă că în cazul în care aveți musafiri nu vor trebui să aștepte prea mult pentru a se bucura de o delicioasă băutură. Rezervorul are o capacitate de 1,8 L, suficient cât să puteți prepara câteva cești fără să vă gândiți să îl realimentați. Mai mult de atât rezervorul este detașabil, ceea ce înseamnă că va fi destul de ușor de curățat sub jetul de apă fără a vă gândi că se va depune calcarul pe pereții săi.

Pentru o întreținere mai eficientă este bine de știut că modelul Krups dispune de sistem anticalcar, dar și de o funcție de autocurățare. Savurați fiecare ceașcă de cafea în compania celor dragi și cu siguranță zilele vor fi mai frumoase.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • are râșniță,
  • afișaj LCD

Contra:

  • prețul nu este foarte accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Krups EA8250PE este un un espressor automat ce îți va pregăti o cafea delicioasă în fiecare zi, oferindu-ți bucuria de savura o băutură senzațională chiar la tine acasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.