Krups EA8019 – espressorul compact complet automat

Poate că italienii excelează în rețete de cafea dar, atunci când este vorba de aparatură care să pregătească rapid și la un nivel înalt această băutură, nemții de la Krups au un cuvânt important de spus. Un exemplu de espressor performant care poate satisface cele mai diverse cerințe este Krups EA8019. Prețul său este de aproximativ 1392 lei (verifică preț actualizat), un preț decent ținând cont că discutăm despre un model automat, ce încorporează și râșniță.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Espressorul se remarcă printr-un design compact și modern. Fiind disponibil într-o combinație de maro și negru și având un aspect texturat, modelul este foarte atractiv și adaugă o notă de eleganță oricărei bucătării. Aparatul este compact și se încadrează ușor pe orice tip de mobilier de bucătărie. Așadar, espressorul Krups îndeplinește cu succes rolul de a trezi sau menține buna dispoziție a întregii familii.

Poze cu espressorul automat Krups EA8019

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interfața espressorului este ușoară, comenzile putând fi realizate simplu, prin intermediul câtorva butoane. Utilizatorul poate alege temperatura, cantitatea de apă sau de cafea. Sunt disponibile, astfel, două niveluri pentru tăria cafelei și trei niveluri pentru cantitatea de cafea. În același timp, aparatul poate fi programat să se oprească automat, fiind util atunci când utilizatorul trebuie să plece de lângă el. Așadar, deși nu beneficiază de afișaj LCD sau de touchscreen, comenzile se pot realiza ușor.

Recipientul pentru apă are o capacitate de 1.8 litri, fiind destul de mare pentru a prepara cafea pentru întreaga familie. Recipientul pentru cafea are capacitatea de 250 g, este transparent și poziționat în partea de sus a espressorului.

Benefiind de râșniță, espressorul economisește destul de mult timp, putând fi încărcat direct cu boabe de cafea. Râșnița are formă conică și poate fi reglată individual, în funcție de gradul de prăjire al cafelei. Aparatul poate pregăti cafea, espresso, caffe latte sau cappuccino, îndeplinind cerințele tuturor. Pentru a economisi timp, aparatul poate pregăti două cești de cafea deodată.

Pompa are o presiune de 15 bari, asigurând o aromă intensă a cafelei. Aparatul are o putere de 1450 W. Espressorul este prevăzut cu două duze, dintre care una este dedicată laptelui și produce și spumă. Acest lucru face espressorul ideal pentru preparea de cappucinno, turnând spuma direct în ceașcă. Krups EA8019 are funcție de încălzire a apei și beneficiază de un sistem de filtrarea apei. Datorită sistemului patentat compact Thermoblock, aparatul va oferi în orice moment într-un timp scurt o cafea fierbinte, chiar și atunci când este vorba de prima băutură preparată după pornire.

În ceea ce privește curățarea, espressorul are un sistem automat de curățare și beneficiază și de un program special pentru detartrare. Prin urmare, utilizatorul va trebui să intervină doar din când în când cu o curățare suplimentară, iar programul pentru detartrare prelungește durata de viață a aparatului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • dispune de râșniță

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Krups EA8019 are un design atractiv și numeroase funcții pentru personalizarea cafelei pregătite, astfel încât fiecare persoană să poată savura o cafea de calitate după bunul plac.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.