Krups EA801910 – espressorul automat performant

De calitatea cafelei depind de multe ori energia și buna dispoziție de pe întreg parcursul zilei. Dacă îți dorești un espressor care să rezolve acest aspect la un nivel înalt, atunci modelul Krups EA801910 s-ar putea să îți atragă atenția în mod pozitiv. Espressorul poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 1759 lei(verifică preț actualizat). Dotările oferite în schimbul prețului sunt destul de performante. Este posibilă, astfel, prepararea personalizată și rapidă a cafelei și chiar a câte 2 căni deodată. În plus, aparatul este prevăzut cu o râșniță metalică de calitate care rezolvă problema alimentării cu cafea boabe, iar designul este unul premium, fiind alcătuit din materiale superioare și având un aspect foarte compact. Prin urmare, aparatul este util pentru persoanele iubitoare de cafea care își doresc servicii profesionale, demne de un barista, în propria locuință.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Acesta atrage încă de la prima vedere prin designul modern și elegant. Carcasa este disponibilă într-o combinație de negru, maro și argintiu și are un aspect foarte calitativ. Aceasta este alcătuită preponderent din metal, având o rezistență superioară. Interfața este una animată, fiind disponibile mai multe butoane care să te ajute să faci setările dorite și să obții într-un timp scurt băutura preferată. Este disponibil mai exact un buton circular central înconjurat de mai multe butoane plate, prevăzute cu LED-uri. Logo-ul Krups este plasat în partea superioară a aparatului. Există posibilitatea preparării a 2 căni în același timp, timpul de așteptare fiind astfel redus considerabil. Această funcție se dovedește a fi utilă mai ales dimineața. Tava pentru căni este prevăzută cu un sistem anti-alunecare, astfel încât băuturile să fie preparate în siguranță.

Poze cu espressorul automat Krups EA801910

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul pentru apă are o capacitate de 1.8 litri, fiind destul de mare pentru a putea pregăti cafea pentru întreaga familie sau mai multe persoane aflate în vizită. Recipientul este detașabil, putând fi mult mai ușor de umplut și de curățat. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 250 de grame.

Există și o râșniță metalică încorporată. Aceasta este alcătuită din oțel inoxidabil dur, oferind un randament foarte bun și având o durabilitate ridicată. Aparatul poate fi alimentat cu cafea boabe.  Compartimentul pentru cafea este transparent, iar atunci când este încărcat oferă un aspect foarte plăcut, boabele completând cromatic perfect restul carcasei.

Prepararea este foarte complexă și în același timp personalizabilă, fiecare membru al familiei putând seta în detaliu rețeta preferată. Există astfel posibilitatea reglării cantității de cafea și de apă, a nivelului de granulație a cafelei, precum și a temperaturii apei. Din doar câteva apăsări de buton vei putea obține un preparat de calitate superioară, făcut de fiecare dată pe gustul tău. În plus, aparatul poate reține setările și repeta comanda de mai multe ori, fără a mai fi necesară repetarea acestora.

Rețetele disponibile includ cafeaua clasică, espresso și cappuccino (manual). Vei putea astfel să savurezi cafeaua preferată în funcție de momentul zilei.

Aparatul are o putere de 1450 W, iar pompa are o presiune de 15 bari. Pentru o îngrijire mai ușoară Krups EA801910 beneficiază de un sistem special de autocurățare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță,
  • automat,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Krups EA801910 este genul de espressor automat pentru acasă, ce te va ajuta să obții o băutură cremoasă pe bază de cafea.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.