Krups EA 8010 – inundă-ți papilele gustative cu o aromă irezistibilă

Primul gând cu care te trezești dimineața este o ceașcă de cafea aromată? Atunci cu siguranță un espressor ți-ar fi util. Și nu orice espressor, ci unul care să îți pregătească o ceașcă de cafea asemeni cu cea pe care o găsești într-o cafenea specializată. Un astfel de espressor este și modelul Krups EA 8010, ce poate fi achiziționat zilele acestea la ofertă, cu un preț de aproximativ 1360 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil dacă ne gândim că încorporează și o râșniță de cafea.

Din punct de vedere al designului, Krups oferă un model elegant și modern, ce se va încadra într-o bucătărie pe măsură. Nu este nici mare, ceea ce înseamnă că nu vă va fi greu să îi găsiți un colțisor, din care să vă atragă cu fiecare ceașcă de cafea pregătită. Designul este realizat din inox îmbinat perfect cu un plastic negru de calitate, ce se vede foarte bine. Panoul de control este accesorizat cu un display de tip LED, dar și cu câteva butoane ce te vor ajuta să faci selecția potrivită pentru a obține o ceașcă de cafea perfect aromată.

Espressorul încorporează și o râșniță de cafea metalică, cu formă conică, ce poate fi reglată pentru a obține o cafea fin râșnită, ce vă va încânta simțul olfactiv de fiecare dată când va fi pus în funcțiune.

Poze cu espressorul automat Krups EA 8010

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul Krups dezvoltă o putere de 1450 W și are o presiune de 15 bar, suficient cât să vă bucure papilele gustative cu o cafea senzațională. Espressorul este automat, ceea ce înseamnă că odată ce ați făcut toate setările după cum vă doriți să fie cafeaua, nu vă rămâne decât să așteptați ca aparatul să o prepare.

Puteți prepara 2 cești de cafea simultan, astfel că dacă aveți musafiri, nu va trebui să aștepte prea mult pentru ca delicioasa băutură să fie gata. Aparatul este conceput să prepare un espresso tare, dar ținând cont că vine la pachet și cu acel dispozitiv de spumare a laptelui, puteți prepara atât cappuccino, cât și latte macchiatto. Alegeți un lapte mai gras, eventual cu 3.5% grăsimi și veți obține o spumă cremoasă, ce vă permite chiar să realizați diferite desene în ceașca de cafea. Testați-vă abilitățile în ceea ce privește această artă și cu siguranță îi veți surprinde pe cei dragi.

În cazul în care vă gândiți că este un espressor greu de folosit, țin să vă contrazic, tot ce va trebui să faceți este să râșniți cafeaua după cum vă place, să alegeți tăria cafelei, să alimentați rezervorul de 1,8 L cu cantitatea de apă necesară și să selectați temperatura ce se potrivește preferințelor voastre. Mai ușor nici că se putea.

Modelul Krups funcționează doar cu cafea boabe, ceea ce presupune că veți servi tot timpul o cafea proaspăt măcinată, și totodată veți beneficia de o aromă mult mai intensă a cafelei. Ca și beneficii aș mai adăuga și faptul că puteți programa espressorul când să pornească și totodată când să se oprească. De ce să te trezești dimineața mai devreme pentru a porni espressorul, când îl poți programa de seara, iar dimineața să fie deja gata îmbietoarea băutură ce te va ajuta să te trezești.

Pentru cei ce își fac griji în privința întreținerii sale, țin să îi liniștesc spunându-le că modelul Krups este echipat cu un sistem de autocurățare, ce are grijă să îi prelungească durata de viață. De asemeni vine și cu un filtru de apă, astfel că apa va avea un ph neutru, intensificând în felul acesta gustul cafelei. Nu vă mai rămâne decât să îi invitați pe cei dragi în vizită și să vă delectați cu o discuție interesantă la o ceașcă de cafea senzațională.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • are râșniță,
  • are funcție de autocurățare,
  • afișaj LED

Contra:

  • prețul nu este chiar mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Krups EA 8010 este espressorul automat ce nu ar trebui să lipsească din celor ce își inundă zi de zi papilele gustative cu aroma unei cafele excelent preparată.

User Rating: 2.99 ( 16 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.