Krups Barista EA901030 – espressorul care face de toate

Producătorul german Krups pune la dispoziția clienților un adevărat barista care să îi rasfețe cu o cafea delicioasă în orice moment. Espressorul automat Krups Barista EA901030 uimește prin multitudinea de funcții și simplitatea comenzilor, meritându-și locul în orice bucătărie. Aparatul prepară în doar câteva minute cafea, cappuccino, caffe latte, espresso sau pur și simplu fierbe apa pentru ceai. Prețul espressorului este pe măsura dotărilor sale, acest lucru reprezentând poate un impediment pentru majoritatea clienților interesați de un astfel de aparat. Ajungând la aproximativ 4800 lei (verifică preț actualizat), aparatul depășește un buget mediu, dar își merită cu siguranță banii pentru ceea ce știe să facă.

Primul lucru care atrage atenția asupra espressorului este designul care inspiră calitate. Construit din aluminiu și plastic, aparatul arată elegant pe mobilierul de bucătărie. Deși mai mare decât un espressor obișnuit, Krups Barista este destul de compact având în vedere multitudinea de funcții de care dispune. Designul său este completat de un ecran digital de tip touch-screen, cu rol extrem de important în interacțiunea cu utilizatorul.

Poze cu espressorul automat Krups Barista EA901030

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu ajutorul ecranului se pot seta opțiunile de preparare dorite, iar instrucțiunile vor ghida utilizatorul permanent. Espressorul permite memorarea mai multor profile de utilizatori, astfel încât fiecare membru al familiei să îsi poată prepara cafeaua dupa propriile preferințe. Membrii familiei își pot salva numele și culoarea preferată. Mai mult, fiecare utilizator își poate salva pe profil până la opt rețete diferite. Printr-o simplă apăsare este aleasă rețeta dorită de pe profil, iar espressorul prepară automat cafeaua.

Barista EA901030 oferă opțiuni privind volumul băuturii, temperatură și doza de cafea. Ideal pentru băuturile cu lapte, aparatul ghidează utilizatorul pentru a-și alege cantitatea de lapte necesară, conform rețetei specifice produsului. Spre exemplu, cantitatea de lapte necesară pentru Cappuccino diferă de cea pentru cafeaua de tip american. Aparatul încălzește laptele și îl pregătește pentru băutură direct în cană. Astfel, prepararea unui Cappuccino nu a fost niciodată mai simplă. Cei trei pași spre savurarea unei astfel de cafele sunt:  pre-încălzirea laptelui, spumarea acestuia și turnarea cafelei.  La sfârșit, fiecare preparare este urmată de curățarea automată a duzei de abur.

Un aspect important este că utilizatorul poate opri prepararea băuturii în orice moment, în cazul în care consideră că nu a aproximat corect doza de cafea și îi pare prea multă.

Alte setări includ opțiuni privind limba, luminozitatea ecranului, data și ora, oprirea automată a aparatului, unitățile de măsură pentru volumul băuturii, duritatea apei. Într-adevăr, aparatul calculează duritatea apei și oferă posibilitatea alegerii gradului dorit.

Privind boabele de cafea, espressorul are setări pentru ajustarea gradului de măcinare a acestora și a cantității de boabe necesare, conform rețetei programate. Krups Barista are o capacitate de 1.7 l și o presiune de 15 bari, suficient încât să scoată toată aroma din cafeaua proaspăt măcinată.

Dat fiind faptul că aparatul își activează funcția de curățare zilnic, se poate considera că are singur grijă de el. Cu toate acestea, este recomandat ca periodic să fie curățat suplimentar.

Așadar, Krups Barista EA901030 redefinește clasa de espressoare automate și ridică mult ștafeta în fața concurenței. Cu o diversitate de funcții și simplitate ridicată de utilizare, acest espressor merită să fie cel care vă întâmpină în fiecare dimineață cu o cafea aromată şi plină de savoare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță încorporată,
  • 17 băuturi One-Touch

Contra:

  • preţul nu este atât de accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Krups Barista EA901030 este un espressor automat ce cu siguranţă va avea un loc de cinste în bucătăria ta şi nu numai. În fiecare dimineață aroma intensă te cafea te va trezi și te va pregăti pentru o zi aglomerată.

User Rating: 2.81 ( 11 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.