Krups Barista EA9000 – o cafea perfectă în fiecare dimineață

Marcă de referință pe piața cafelei, Krups inovează și propune un nou espressor automat. Rezultat a șase ani de cercetări, espressorul Krups Barista EA9000 îți permite să obții o cafea absolut excepțională. Pasionații de cafea vor avea în sfârșit parte de un aparat aflat la înălțimea așteptărilor. Prețul pentru o asemenea „jucărie” este de aproximativ 6030 lei (verifică preț actualizat), un preț ce face ca espressorul să fie potrivit pentru o categorie de utilizatori mai pretențioși sau pentru cei ce vor să îl folosească într-un butic.

Espressorul dispune de un ecran color generos, de un panou de control complex si de un design ergonomic. Afișajul espressorului este, după cum spuneam color, 4:3 TFT cu tehnologie Touch Screen. Modelul vine cu o serie de caracteristici pe care nu le vei întâlni la multe espressoare aflate actualmente pe piață. Este alegerea ideală pentru toți cei care nu își doresc un espressor oarecare, deoarece deține o multitudine de funcții automate. Cu alte cuvinte, vei avea un centru profesional de cafea la tine acasă.

Poze cu espressorul automat Krups Barista EA9000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul automat Krups Barista EA9000 are o capacitate de 1.7 litri, o putere de 1450W, un compartiment pentru cafea de 280g dar și o capacitate de două cești. Presiunea espressorului este de 15 bari, alimentarea acestuia se va face cu boabe de cafea dat fiind faptul că este dotat cu o râșniță de măcinat. Se pot prepara o multitudine de băuturi delicioase precum Cappuccino, Espresso, Caffelatte, cafea clasică și lapte cald. În plus, espressorul Krups Barista îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza preferințele.

Aparatul dispune de un dispozitiv unic One-Touch-Cappucino cu curățare automată, de setare automată a parametrilor conform rețetei pe care o selectezi. Îți pot selecta propriul tău meniu cu rețetele preferate. Dispozitivul de măcinare este conic, cu dinți metalici.

În ceea ce privește funcțiile și programele de care espressorul Krups Barista dispune, amintim: sistem Cappuccino, râșniță încorporată, sistem anticalcar, dispozitiv de spumare, funcție de autocurățare, sistem apă fierbinte ceai. O mulțime de funcții utile pe care le poți selecta foarte ușor cu ajutorul ecranului LCD.

Pentru a răspunde nevoilor întregii familii, în orice moment, Barista propune până la opt meniuri personalizabile: programarea rețetelor în funcție de parametrii selecționați cu posibilitatea de a optimiza cererea (tăria cafelei, volumul apei și temperatura).

Datorită acestui model vei adora diminețile, vei adora cafeaua. Sistemul său de filtrare a apei Claris îți asigură un gust intens și subtil. În funcție de preferințele tale, poți regla intenstitatea cafelei dar și temperatura acesteia. Modelul vine cu un sistem de curățare automat care îți asigură o cafea perfectă de-a lungul întregii zile. Are un sistem de încălzire Thermoblock pentru o încălzire rapidă și o temperatură ideală și constantă.

Am putea spune că este alegerea ideală atât pentru acasă, cât și pentru barul sau restaurantul tău. Chiar dacă nu este atât de accesibil ca preț, espressorul merită toți banii. În cazul în care se folosește într-un butic sau într-un restaurant, îți vei recupera cu siguranță investiția. Cafeaua se face automat iar tu nu mai trebuie sa îți faci griji în ceea ce privește zațul sau măcinarea cafelei. Krups, inspirat de profesioniști. Prietenii tăi vor sta la rând la tine acasă pentru a se bucura de o cafea unică, de neuitat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță de inox,
  • automat,
  • afișaj de tip LCD

Contra:

  • prețul mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Pentru iubitorii de cafea extrem de exigenți când vine vorba despre acest subiect, putem spune că Krups Barista EA9000 reușește să redea aroma și gustul perfect al cafelei de fiecare dată.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.