iPhone 8 vine cu ecran OLED curbat produs de nimeni altul decât principalul competitor

iPhone-8

Mult așteptatul iPhone 8 ce va fi lansat la începutul toamnei, așa cum ne-a obișnuit gigantul din Cupertino. Se zvonește că va veni cu ecran OLED curbat, iar furnizorul pentru display-ul flagshipurilor va fi nimeni altul decât Samsung, principalul competitor Apple.

Compania înființată de Steve Jobs deja a plasat o primă comandă de 70 de milioane de paneluri curbate, ce vor fi folosite pentru noile smartphone-uri Apple.

Potrivit zvonurilor noul iPhone 8 ar putea intra pe piață și cu un preț foarte atractiv, sub 1000$. Acest aspect se presupune că îi va atrage o popularitate destul de mare, cu atât mai mult cu cât, noul smartphone va avea un design din sticlă foarte elegant. Da, se pare că 2017 va fi un an al schimbărilor pentru iPhone.

Noul iPhone 8 va avea ecran OLED curbat de 5,2 inch, cu senzor pentru recunoaștere facială și încărcare wireless. Se estimează deja că device-ul Apple va fi unul dintre cele mai de succes terminale mobile ale lui 2017.

În cazul în care va fi nevoie, Samsung este pregătit pentru a suplimenta comanda de ecrane OLED cu până la 95 milioane de unități pentru anul în curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.