Ce pregătește Apple pentru noul iPhone 8

iphone-8

În 2017 va fi cea de-a 10-a aniversare a lui iPhone, iar Apple plănuiește să o celebreze așa cum se cuvine, nu cu surle și trâmbițe, ci cu noul iPhone 8. Potrivit zvonurilor noul iPhone va beneficia de un design schimbat radical. Butonul Home și camera principală vor dispărea sau mai corect spus, vor fi integrate în display. Chiar și diagonala noului smartphone va fi una mai mare, de 5,5 inch, iar display-ul nu va mai fi LCD, ci vom avea un OLED. Asta înseamnă un consum mai mic de energie, un contrast mult mai bun și culori cu adevărat spectaculoase.

Cât despre body, se pare că Apple va încerca să se diferențieze și aici de concurență, renunțând la aluminiu. Va reveni la body-ul din sticlă, similar cu cel al lui iPhone 4. Cel puțin unul dintre modelele care se va lansa în 2017, va avea body-ul din sticlă, potrivit analistului Ming-Chi Kuo.

iPhone 8 va veni echipat cu un procesor A11, extrem de rapid și eficient. De asemenea va beneficia de un sistem dual-camera și ambele lentile vor avea stabilizare optică de imagine. Apple va lansa două modele: un iPhone 8 Premium, de 5,5 inch, cu specificațiile de mai sus și unul standard de 4,7 inch, despre care încă nu se știe ce configurație va avea.

Până la evenimentul de lansare ar mai fi în jur de 9 luni, iar ambițiile gigantului din Cupertino par a fi destul de mari pentru următoarea generație de smartphone-uri. Rămâne de văzut câte dintre ele se vor și realiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.