Lansarea lui iPhone 8 amânată

iPhone-8

Apple ne-a obișnuit în ultimii ani ca la începutul lunii septembrie să ne prezinte cel mai nou iPhone, însă se pare că anul acesta tradiția este pe cale să se schimbe. Nu, lansarea nu va fi mai devreme, ci ar putea avea loc abia prin octombrie sau noiembrie.

Motivul acestei amânări ar fi de fapt „provocările tehnice aduse de noul design radical”. Se pare că procesul de laminare a noilor ecrane curbate OLED este destul de complex și necesită timp.

Însă Apple plănuiește să ne surprindă cu mult mai multe schimbări, una dintre ele fiind înlocuirea sistemului TouchID, cu un senzor de citire a amprentei., potrivit unui raport din luna martie.

Deși lansarea noului ar putea întârzia cu aproximativ 2 luni, este posibil totuși, ca în septembrie Apple să lanseze alte device-uri cu specificații mai modeste. Este vorba despre modelele iPhone 8 de 4,7 inch și cel de 5,5 inch. Acestea nu se vor bucura de aceleași specificații ca noul iPhone 8 de 5,8 inch, ci vor constitui mai degrabă un upgrade la modelele anterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.