Mașină de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

Te gândești să îți achiziționezi o mașină de spălat, dar nu te poți hotărî asupra modelului? Ei bine noi îți propunem astăzi mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, ce vine ca un răspuns la nevoile tale. Modelul acesta nu doar că se bucură de un design deosebit, ci și de nenumărate funcții, menite să întrețină până și țesăturile cele mai delicate.

Din punct de vedere al aspectului, pot spune că este un model destul de  reușit al celor de la Indesit, liniile fine și materialele de calitate subliniază atenția cu care s-a lucrat acest aparat electrocasnic. Se poate selecta cu ușuriță programul de spălare adecvat pentru fiecare tip de țesătură. Prețul unei astfel de mașini de spălat este de aproximativ 900 lei (verifică preț actualizat), rezonabil aș spune eu dacă ținem cont de performanțele sale.

Poze cu mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

Slim Indesit IWSC51051CECO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO are un tip de încărcare frontală și face parte din clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă un consum destul moderat de energie. Vine cu o capacitate de încărcare destul de mică, de doar 5Kg, dar având în vedere că este un model slim este de înţeles acest lucru. Viteza de centrifugare este de asemenea de 1000 rpm, însă puteți selecta și o viteză ceva mai mică, pentru a nu deteriora hainele ce necesită o spălare mai atentă. Din punct de vedere al eficienței la spălare se încadrează în clasa A, iar pentru eficiența la centrifugare, se încadrează în clasa C.

Modelul Slim Indesit IWSC51051CECO dispune de 16 programe de spălare, principale și secundare, printre care menționăm programul Sport, programul Jeans, programul Uşor de călcat şi multe altele, concepute să protejeze fiecare tip de ţesătură.

La capitolul funcții și siguranță de asemenea se situează foarte bine, dispunând de o serie de sisteme precum: reglarea consumului, protecţia împotriva inundaţiilor şi programare întârziată.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț bun
  • 1000 rpm,
  • slim

Contra:

  • nu are LCD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bună

Alegerea unei mașini de spălat este foarte importantă, în special pentru faptul că acum avem posibilitatea să selectăm una cu o varietate de funcții, create special pentru protecția fiecărui tip de material. Mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO este o variantă demnă de luat în considerare, atât pentru calitatea oferită cât și pentru prețul său accesibil.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Masina buna doar ca dupa 1 an si ceva de functionare ai toate sansele sa i-ti bubuie geamul de la hublou ! Si bineinteles nu vei beneficia de garantie :) !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.