I’m Watch color – smartwatch alb

Vrei să ai acces tot timpul la ultimele ştiri, ultimele informaţii, dar şi la ceea ce ai pe telefonul tău? Trebuie să ştii că există posibilitatea de a face acest lucru. I’m Watch color te păstrează în contact direct cu telefonul tău, cu mesajele şi cu toate funcţiile importante ale acestuia. Acest dispozitiv nu este un simplu ceas, este unul de ultimă generaţie care îţi oferă posibilitatea de a exploata la maxim smartphone-ul tău. I'm Watch este mai mult decât un ceas, este ceea ce te ţine în permanenţă legătură cu tehnologia, cu informaţiile şi, în acelaşi timp, ai posibilitatea de a descărca şi asculta muzica preferată. Posibilitatea de a alege limba meniului dintre cele 12 pe care le avem la dispoziţie, preţul ce variază în jurul sumei de 2950 lei (verifică preț actualizat), dar şi funcţiile şi caracteristicile prezentate mai sus sunt motive suficiente pentru a te convinge să achiziţionezi acest produs.

Acest smartwatch de culoare albă este confecţionat din aluminiu şi are un display de 1.54 inch. Acest lucru îţi permite să vezi foarte uşor atât ora, data, cât şi pictograme pentru apelare, email sau contacte din telefonul tău. Ordinea de afişare pe acest display TFT este: în partea superioară, nivelul semnalului, funcţionarea bluetooth şi nivelul bateriei. În partea din mijloc avem ora, data, temperatura şi oraşul.

Poze cu smartwatch-ulI’m Watch color

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile acestui device sunt de 4.06 x 5.29 x 1 cm, acest lucru facându-l potrivit oricărei persoane şi să se poate accesoriza foarte uşor cu orice ţinută. Tot în ceea ce priveşte afişajul, avem posibilitatea de a putea vizualiza pozele făcute cu telefonul sau pozele stocate pe acesta.

După cum am precizat, acest ceas are rolul de a te ţine mereu în legătură cu telefonul tău, indiferent unde s-ar afla acesta, datorită conexiunii Bluetooth şi sistemului de operare i’m Droid 2. Utilizarea ceasului îţi oferă posibilitatea să vezi pe ecranul său toate mesajele pe care le primeşti sau de a vedea cine te apelează.

Reţelele sociale nu sunt nici ele ignorate, pe acest ceas putând vedea ultimele postări ale prietenilor tăi, ultimele tweet-uri, mesaje, dar şi pozele postate de prietenii tăi pe Instagram. Pe lângă aceste posibilităţi, smartwatch-ul mai este prevăzut cu un magnetometru care îţi indică direcţia de deplasare, dar şi un accelerometru care să sesizeze modul în care te mişti.

Pe lângă aceste funcţii mai avem şi cele de cronometru, numărătoare inversă, dar şi posibilitatea de a măsura ritmul cardiac prin stabilirea unor valori minime sau maxime. Un alt avantaj al acestui dispozitiv este legătura directă între ceas şi spaţiul tău de stocare de pe i’m Cloud, ceea ce îţi permite legătura directă între ceas şi pozele, muzica sau documentele tale.

Timpul pe care îl ai pentru folosirea acestuia este de maxim 48 ore stand-by fără Bluetooth, 24 ore stand-by cu Bluetooth şi de 5 ore de funcţionare continuă datorită acumulatorului Li-Po de 450 mAh. În ceea ce priveşte spaţiul de stocare, smartwatch-ul are o memorie internă de 4 GB şi o memorie RAM de 128 MB. Trebuie să mai ştii şi faptul că nu toate versiunile de telefoane o să permită conexiunea Bluetooth cu acest ceas.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegant,
  • din titan,
  • bluetooth

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 9.4
Performanțe - 9.4

9.6

O alegere premium

I’m Watch color este un smartwatch extrem de elegant, dotat cu o serie de specificații interesante, ce te vor cuceri încă de la prima utilizare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.