Laptop HP ProBook 6570b

Astăzi venim în întâmpinarea voastră cu un laptop de top ce promite să vă întreacă aşteptările. Acesta este laptopul HP ProBook 6570b, ce vine la un preţ de aproximativ 3870 lei (verifică preț actualizat), destul de piperat, dar totuşi aş prefera să trag la final concluzia.

Se bucură de un design atrăgător cu finisaje bine realizate. Nuanța de negru sugerează eleganța sa, iar faptul că vine cu tastatură chiclet nu aș putea spune că mă surprinde, având în vedere prețul este normal să se bucure de asemenea calități. Blocul numeric este complet, aspect ce se va dovedi foarte util celor ce lucrează cu cifre.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul HP ProBook 6570b

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

HP ProBook 6570b vine cu un procesor Intel Core i5 3230M,ce face parte din generația Ivy Bridge,  tactat la 2,6 GHz şi cu un cache de 3072KB. Memoria este de 4GB DDR3, destul de mică pentru unii utilizatori, însă din fericire există posibilitatea extinderii ei la 8 GB, printr-un upgrade.

Hard disk-ul este unul de tip SATA, cu o capacitate satisfăcătoare, de 500 GB şi o viteză de rotaţie ceva mai mare, de 7200rpm. Puterea procesorului este completată de placa video integrată, un model Intel HD Graphics 4000, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru activitățile office și multimedia, dar și pentru un gaming ocazional. Din păcate nu va face față jocurilor de ultimă generație, așa că în cazul în care vă doriți o „jucărie” pentru așa ceva v-aș sfătui să vă orientați către un laptop cu placă video dedicată.

Display-ul este un LCD LED cu o diagonală de 15,6inch şi o rezoluţie de 1366 x 768, ce vă permite să urmăriți filmele în format HD. Ca şi caracteristică aparte pot spune că display-ul este unul Mat, ceea ce vă va ajuta să folosiţi laptop-ul şi în exterior, oricât de puternic ar fi soarele. Pe partea de multimedia acest HP ProBook 6570b vine cu un DVD RW, cu un sistem audio SRS Premium Sound Pro , un cititor de carduri şi o cameră WEB HD. La capitolul porturi opţiunile sunt destul de variate: VGA, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0 şi bluetooth.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • procesor Intel Core i5,
  • USB 3.0,
  • bluetooth

Contra:

  • display-ul nu este Full HD
  • prețul cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

În cazul în care îți doreşti un laptop bun, care să răspundă cerinţelor tale solicitante îţi propun laptopul HP ProBook 6570b, al cărui raport calitate-preţ este unul extrem de convenabil. Veţi putea rula cu uşurinţă orice aplicaţie, iar utilizarea lui este una extrem de plăcută.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.