HP ProBook 470 – performanță și rafinament

Îți dorești un laptop cu o configurație excelentă ce ar putea să fie un real sprijin în munca ta? HP ProBook 470 ar putea fi o variantă interesantă. Vine la un preț de aproximativ 3300  lei (verifică preț actualizat), un preț moderat pentru specificațiile sale și se bucură de un aspect plăcut, ce te va cuceri din prima.

Are un design metalic, pe care se evidențiază foarte bine tastatura chiclet neagră, cu taste aerisite, pentru a crea confort utilizatorului, dar și pentru o curățare mai atentă(praful dintre taste nu va mai fi o problemă). Pentru cei ce folosesc aplicațiile office, tastatura numerică se va dovedi de un real folos.

Poze cu laptopul HP ProBook 470

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

HP ProBook 470 este animat de un procesor de ultimă generație, un model Intel Core i7, 4702 MQ, construit pe tehnologia de 22 nm, ce funcționează la o frecvență de 2,2 GHz, cu un cache de 6144 KB.

Puterea procesorului este completată de placa video dedicată, un chipset AMD Radeon HD 8750M de 2 GB, ce face ca laptopul să se descurce excelent atât pe partea office și multimedia, cât și în cazul jocurilor de ultimă generație. Memoria RAM este de 8 GB DDR3, iar capacitatea hard disk-ului este de 750 GB, însă în cazul în care considerați că este insuficientă, aveți două opțiuni, fie un hard disk extern, fie stocarea in cloud.

Display-ul este un LCD LED Anti-Glare cu o diagonală generoasă de 17,3 inch și o rezoluție de 1600 x 900 pixeli. În ceea ce privește conectivitatea, HP ProBook 470 dispune de o gamă bogată: HDMI, cameră WEB HD, cititor de carduri, DVD RW, VGA, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0 și bluetooth. Partea video este îmbogățită de sistemul audio DTS Sound ce face ca divertismentul să fie complet.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • design plăcut,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

HP ProBook 470 este un laptop cu o configurație excelentă, ce poate concura cu alte laptopuri mult mai scumpe, prin urmare reprezintă o alegere excelentă pentru cei ce vor să facă o investiție într-un asemenea produs.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.