HP ProBook 455 G3 – un laptop pentru activitatea de zi cu zi

HP ProBook 455 G3 este un notebook potrivit în special pentru munca de zi cu zi, dar și pentru distracție ocazională. Îl poți găsi în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 2149 lei(verifică preț actualizat), însă poate fi achiziționat și în rate lunare de 123 lei, în cazul în care depășește bugetul tău.

Îți pot spune că din punct de vedere al designului, laptopul afișează un aspect elegant și rafinat. Carcasa este realizată dintr-un plastic calitativ, ce evidențiază în mod discret logo-ul producătorului. Este realizat pe o nuanță de gri închis, ce denotă stil și seriozitate. De îndată ce îi ridici clapeta, vei remarca o tastatură completă, de tip chiclet, cu tastele bine distanțate, astfel încât erorile de tastare să fie reduse la minim. Blocul numeric este și el prezent, pentru a ușura activitatea de tip office. Laptopul cântărește 2,15 kg, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un model portabil, ușor de strecurat în bagaje la nevoie.

Poze cu HP ProBook 455 G3

HP ProBook 455 G3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design reușește să te cucerească, ei bine să vedem și în ceea ce privește configurația ce are de spus. Laptopul HP vine la interior cu un procesor AMD Quad-Core A10-8700P, tactat la o frecvență de 1,8 GHz. Aceasta poate ajunge până la 3,2 GHz în cazul activităților solicitante, și asta datorită tehnologiei Turbo Boost.

Memoria RAM este de 8 GB DDR 3, dar având în vedere că din cele două sloturi numai unul este ocupat, îi vei putea adăuga fără probleme încă o memorie RAM de 8 GB, prin simpla înlocuire a slotului liber. Capacitatea de stocare a datelor este de 1 TB, ceea ce înseamnă suficient spațiu pentru poze, filme, documente, etc.

Placa video dedicată este un model AMD R6, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru activitatea office și multimedia. Dar ocazional poți testa și jocuri, ce presupun o grafică nu foarte avansată.

Display-ul este unul de dimensiuni standard, de 15,6 inch, cu rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli. Ecranul este Anti-Glare sau mai bine zis mat, ceea ce face ca utilizarea laptopului să fie potrivită atât la interior,cât și la exterior. Fiind mat, lumina soarelui nu se reflectă în ecran.

La capitolul conectivitate, laptopul vine cu: un DVD RW, o cameră WEB HD(pentru conversații mai interesante și mai plăcute), un cititor de carduri, un port HDMI(ce îți permite să îl conectezi la TV), două porturi USB 2.0, două porturi USB 3.0(pentru un transfer de date cu până la de 10 ori mai rapid), bluetooth și VGA(îți permite să conectezi un monitor, pentru a lucra mai eficient).

Sunetul este întreținut de difuzoarele integrate cu tehnologia DTS Studio Sound. Vei avea parte de o sonorizare bună, ce poate fi sporită printr-un sistem 2.1.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • 8 GB RAM,
  • HDD de 1 TB

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD,
  • procesorul putea fi mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 8.2
Performanțe - 7.8

8.1

O alegere accesibilă

HP ProBook 455 G3 este un laptop elegant, potrivit pentru a desfășura munca de zi cu zi, dar și pentru o distracție ocazională.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.