HP ProBook 455 G1 – un laptop rezistent la lucru

Te gândești că ar fi timpul să treci la un alt nivel și să renunți la vechiul calculator în favoarea unui laptop portabil, ce îți asigură caracteristicile de care ai nevoie? În cazul acesta ce părere ai despre modelul HP ProBook 455 G1, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2200 lei (verifică preț actualizat)? Consider că este un preț destul de rezonabil pentru un laptop ce îți asigură performanța de care ai nevoie, dar totodată și un design extrem de reușit.

În ceea ce privește aspectul, producătorul merge pe o linie simplă, dar în același timp de o eleganță aparte. Laptopul este argintiu, reușind să pună în valoare tastatura neagră de tip chiclet. Vorbim de o tastatură completă, ce este de folos celor ce lucreză destul de mult cu cifrele. Cântărește numai 2,26 kg, ceea ce îl face destul de ușor de transportat, fie că ne deplasăm la o ședință sau într-o călătorie.

Poze cu laptopul HP ProBook 455 G1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior, laptopul este echipat cu un procesor AMD Quad-Core A-Series, model 5750M, realizat pe arhitectura de 32nm și funcționează cu o frecvență de 2,5 GHz. În completarea procesorului, vine și placa video dedicată, un chipset AMD Radeon HD 8750M de 2 GB DDR3, ce se va descurca excelent în cazul activităților office și multimedia și decent aș putea spune în cazul jocurilor. De regulă pentru jocurile de ultimă generație este nevoie de un laptop mult mai puternic și în special de o placă video dedicată mult mai bună, și asta datorită graficii avansate.

Memoria RAM este de 8 GB DDR3, mai mult decât suficient chiar și pentru cei mai pretențioși dintre noi, iar capacitatea de stocare a datelor se ridică numai la 500 GB. Acest aspect nu are de ce să fie descurajant atâta timp cât există hard disk-uri externe sau o variantă mai ieftină ar putea fi urcarea in cloud a datelor.

Pe partea de conectivitate, laptopul dispune de o gamă suficient de generoasă: DVD RW, cameră WEB HD, cititor de carduri SD, HDMI, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, VGA, microfon și bluetooth. Partea video este îmbogățită de sistemul DTS Sound, ce redă sunetul clar, chiar și atunci când volumul crește mai mult. Displayul este un LCD LED mat, de 15,6 inch, ce îți va permite să folosești laptopul chiar și în exterior. Rezoluția este de 1366 x 768 și asigură imagini clare și plăcute.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • HDMI,
  • USB 3.0,
  • portabil,
  • placă video dedicată,
  • tastatură chiclet,
  • 8 GB DDR3

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

HP ProBook 455 G1 este un laptop potrivit pentru cei ce își doresc un device cu specificații destul de bune, dar care să se încadreze într-un buget mediu.

User Rating: 4.23 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.