Laptop HP ProBook 4540s

Aveţi idei măreţe şi căutaţi un laptop performant pentru a le pune în aplicare? Ei bine cei de la HP vin în întâmpinarea voastră cu un laptop ce face parte din gama bussiness ProBook, şi anume, laptopul HP ProBook 4540s. Are un preţ de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat), un preţ accesibil chiar, ţinând cont de caracteristicile oferite. Ca şi design veţi fi plăcut impresionaţi de eleganţa ce o conferă carcasa cu aspect de metal finisat. Carcasa de culoare gri metalizat încadrează şi evidenţiază perfect logo-ul “HP”, gravat în centru.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul de laptop Laptop HP ProBook 4540s dispune de un procesor Intel Core i3 3110M, tactat la o frecvenţă destul de bună, de 2.40Ghz, cu un cache de 3072KB şi o memorie RAM de 4GB DDR3 la care se poate face oricând un upgrade la 8GB, în cazul în care simţi că nu sunt suficienţi cei cu care vine laptop-ul ehipat.

Capacitatea de stocare a informaţiilor pe hard-disk este acceptabilă, de 500 GB la o viteză de rotaţie de 5400rpm, însă în cazul în care consideraţi că este insuficientă pentru activitatea desfăşurată, puteţi opta pentru un HDD extern. Placa video dedicată este un AMD HD 7650M cu o memorie de 1GB şi deşi acest laptop este un entry level pentru clasa bussiness, se va descurca foarte bine şi în cazul în care alegeţi ca în pauze să încercaţi câteva jocuri de ultimă generaţie.

Ca şi dotări vine echipat cu difuzoare stereo SRS Premium Sound, cameră web HD de 720p, DVD RW, un port HDMI, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, VGA şi bluetooth. Display-ul este un LCD LED Anti Glare(antireflexie în soare sau lumină puternică) de 15.6inch. Are o rezoluţie de 1366 x 768, optimă pentru a reda filmele în format HD sau dacă nu sunteţi mulţumiţi, puteţi conecta laptopul la un televizor de ultimă generaţie pentru a viziona filmul dorit.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preţ accesibil,
  • placa video dedicată, AMD HD 7650M,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,
  • tastatură chiclet

Contra:

  • rezoluţia nu este HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Având în vedere că discutăm despre un laptop din clasa bussiness consider că HP ProBook 4540s îşi merită banii, mai ales pentru faptul că are câteva dotări ce nu le vom găsi la laptopurile din aceeaşi categorie de preţ.

User Rating: 4.59 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.