Laptop HP ProBook 450

Într-o lume aflată în continuă mişcare, în care timpul pare că trece tot mai repede, devenind insuficient pentru a rezolva toate activităţile de zi cu zi, cei de la HP şi-au concentrat atenţia asupra acestui aspect şi au lansat laptopul HP ProBook 450, ce se bucură atât de un design atrăgător, cât și de o configurație pe măsură.

Iar în ceea ce privește prețul, pot spune că este unul destul de decent, de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat). Vorbim de un laptop portabil ce are o greutate de 2,29Kg, ceea ce înseamnă că poate fi transportat cu ușuriță, chiar și în călătorii. Blocul numeric antistropi este complet, ceea ce facilitează munca celor ce  lucrează cu cifrele.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul HP ProBook 450

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

HP ProBook 450 vine la interior cu o  motorizare Intel Core i5, ce face parte din ultima generație, și anume Haswell, model 4200M, tactat la o frecvență de 2,5 GHz. Procesorul este completat de memoria RAM de 4 GB DDR3 și hard disk-ul cu o capacitate de stocare a datelor extrem de generoasă, de 1 TB.

Placa video este un chipset dedicat AMD Radeon HD 8750M de 2 GB, ce se va descurca excelent atât în cazul activităților office și multimedia, cât și în cazul jocurilor de ultimă generație. Display-ul este un LCD LED, cu o diagonală întâlnită la marea majoritate a laptopurilor, 15,6 inch și o rezoluție HD. Faptul că este Anti-Glare vă permite utilizarea laptopului chiar și în spațiile luminoase, fără a fi incomodați de lumina prea puternică.

În ceea ce privește conectiviatea, HP ProBook 450 vine cu o gamă destul de variată, ce acoperă cam toată paleta necesară unei utilizări uzuale, și anume: HDMI, 2 porturi USB 2.0, două porturi USB 3.0(pentru un transfer de date mai rapid), VGA, DVD RW, cititor de carduri, cameră WEB HD de 720p, și două difuzoare stereo ce încorporează tehnologia DTS Sound.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5,
  • HDMI
  • USB 3.0,
  • tastatură chiclet
  • HDD de 1 TB

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Pentru cei care sunt mereu în călătorii consider că un laptop HP ProBook 450 este o alegere potrivită, nu doar datorită dimensiunii reduse, ci şi datorită dotărilor sale.

User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.