HP ProBook 450 G1 – un laptop puternic, eficient în activitatea office

Te gândești să îți achiziționezi un laptop, dar nu te poți decide asupra unui model anume? Noi îți propunem modelul HP ProBook 450 G1, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2250 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil pentru caracteristicile oferite.

În primă fază laptopul impresionează printr-un design elegant și modern. Producătorul mizează pe un aspect simplist, ce sugerează rafinament și bun gust. Modelul este disponibil pe o nuanță argintie, ce pune în evidență tastatura neagră antistropi. Tastele sunt distanțate, astfel că nu vă veți mai enerva că nu reușiți să ștergeți praful dintre taste. Mai mult de atât tastatura este completă și plăcută la atingere, oferind confortul necesar oricărui utilizator.

De asemeni este bine de știut și faptul că modelul oferă portabilitate. Cântărește numai 2,26 kg, ceea ce înseamnă că poate fi strecurat cu ușurință fie în geanta de umăr, fie în bagaje, pentru a putea fi transportat fie în călătorii, fie la întâlnirile importante cu clienții.

Poze cu laptopul HP ProBook 450 G1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior laptopul este animat de un procesor Intel Core i3, Haswell, 4000 M, un model de ultimă generație, realizat pe tehnologia de 22 nm, ce este tactat la o frecvență de 2,4 GHz. Memoria RAM are o capacitate de 4 GB DDR 3, suficient pentru o utilizare decentă și 500 GB capacitate de stocare a datelor. În cazul în care considerați că hard disk-ul are o capacitate ce nu poate acoperi nevoile voastre, puteți opta fie pentru un hard disk extern, fie pentru stocarea in cloud a fișierelor voastre.

În ceea ce privește placa video, laptopul încorporează un chipset integrat, din seria Intel HD Graphics 4600, ce se va descurca excelent pe partea office și multimedia și aș putea spune decent pe partea de gaming. Însă trebuie să știți că pentru cei ce își doresc un laptop care să se descurce excelent în ceea ce privește jocurile, vor trebui să se orienteze către un model cu placă video dedicată.

Pe partea de conectivitate, modelul HP se bucură de o gamă destul de bogată, dar și variată: DVD RW, cameră WEB HD, cititor de carduri, HDMI, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, VGA(puteți conecta un monitor pentru a munci mai eficient), microfon și bluetooth. La capitolul sunet, producătorul echipează laptopul cu un sistem DTS Sound, ce va reda perfect sunetele, iar vocile vor fi de o claritate uimitoare chiar și atunci când veți da volumul tare. Display-ul este un LCD LED mat, ce vă permite să folosiți laptopul chiar și în exterior, când soarele bate destul de puternic. Rezoluția este cea clasică, întâlnită la marea majoritate a laptopurilor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • HDMI,
  • USB 3.0,
  • portabil,
  • placă video dedicată,
  • tastatură chiclet,

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

HP ProBook 450 G1 este un laptop cu specificații destul de bune, ce se va descurca excelent în ceea ce privește activitatea office și multimedia.

User Rating: 2.93 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.