HP Pavilion AK001NQ – pentru un gaming senzațional

HP Pavilion AK001NQ este un laptop pentru un gaming de excepție, ce beneficiază de o configurați puternică. Are un preț de aproximativ 4499 lei (verifică preț actualizat), ceea ce nu mă surprinde. În general laptopurile pentru gaming sunt mai scumpe, dar îți pot spune că notebook-ul HP, concurează lejer cu alte modele mult mai scumpe de pe piață.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Cu un design veninos de atrăgător, laptopul reușește să cucerească din prima clipă. Accentele de verde intens îl fac să se remarce cu ușurință în rândul laptopurilor pentru gaming. Are dimensiunile de 38.45 x 2.88 x 26.51 cm și cântărește numai 2,32 kg, ceea ce este puțin surprinzător în rândul gamei pentru gaming. În general laptopurile pentru jocuri sunt mult mai grele, în unele cazuri ajung chiar și la 4 kg. În schimb modelul acesta îl vei putea transporta cu ușurință chiar și în vacanțe pentru noi experiențe în ceea ce privește gamingul.

Are o tastatură antistropi completă, ce îți asigură o tastare plăcută și confortabilă. Laptopul poate fi utilizat chiar și în spații slab iluminate fără nici o problemă, și asta datorită faptului că beneficiază de o tastatură iluminată. Tastele verzi strălucitoare au fundalul iluminat, ce îți permit continuarea distracției chiar și pe timpul nopții, fără nici o problemă. Având în vedere că modelul HP dispune de tehnologia HP CoolSense, acesta reușește să își păstreze o temperatură scăzută, chiar și după o utilizare mai intensă.

Poze cu HP Pavilion AK001NQ

HP Pavilion AK001NQ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, îți pot spune că laptopul beneficiază de un procesor Intel Core i7, 6700 HQ. Procesorul face parte din cea mai recentă generație de procesoare Intel, și anume generația Skylake, lansată în acestă vară, ce aduce performanțe mult mai bune decât generațiile anterioare(sunt mai rapide și au un consum de energie mult mai mic). Procesorul are 4 nuclee și este realizat pe arhitectura de 14 nm, tactat la o frecvență de 2.6 GHz pentru activitățile mai puțin solicitante. Totuși frecvența poate ajunge până la 3,5 Ghz la nevoie.

Puterea procesorului este susținută de cei 8 GB de RAM, DDR3. Capacitatea de stocare a datelor ajunge la 1 TB și este de tip HDD. Dacă totuși consideri că ai avea nevoie de ceva mai mult, nu ezita să apelezi la un hard disk extern.

Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GTX 950M, de 4 GB, ce îți asigură o experiență de gaming interesantă.

Display-ul este un LCD LED, Anti-Glare(Mat), de 15.6 inch, cu o rezoluție Full HD, ceea ce presupune imagini detaliate,incredibil de clare, cu un contrast puternic.

La capitolul Multimedia și Porturi, notebook-ul vine echipat cu o gamă bogată și foarte variată: un DVD RW, un cititor de carduri, o cameră WEB HD, un port HDMI, un port USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, o ieșire audio și bluetooth.

Sonorizarea este asigurată de sistemul B&O Play, cu două difuzoare  integrate, ce dezvoltă un sunet puternic și precis, astfel încât va fi o adevărată plăcere să asculți muzica preferată la acest laptop. Cu ajutorul celor 2 microfoane încorporate și al soft-ului de reducere a zgomotului, discuțiile pe WEB vor fimult mai clare și mai precise.

Datorită tehnologiei 3D DriveGuard, datele fiecărui utilizator sunt protejate în cazul unor eventuale accidente sau lovituri. Șocurile sunt detectate și se iau măsurile preventive pentru ca datele să nu se șteargă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i7, Skylake
  • rezoluție Full HD,
  • 8 GB de RAM,
  • placă video dedicată,
  • design premium

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Conectivitate - 9.6
Performanțe - 9.5

9.6

O alegere perfectă

HP Pavilion AK001NQ este un laptop elegant, potrivit pentru un gaming de senzație, ce te va cuceri din prima clipă, atât prin design, cât și prin specificațiile puternice.

Vezi detalii
User Rating: 3.86 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.