Laptop HP Pavilion 17-e020sq

Îţi doreşti un laptop cu o configuraţie bună, dar care să nu te coste foarte mult? Ce zici de laptopul HP Pavilion 17-e020sq? Are un preţ de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat), un preţ destul de decent corespunzător configuraţiei sale.

Din punct de vedere al designului, laptopul are un aspect plăcut, cu o suprafaţă neagră, lucioasă. Finisajele bine realizate şi materialele calitative sunt elemente definitorii în ceea ce priveşte marca HP, aşa că nici acest model nu se dezice în această privinţă. Pentru un plus de confort, dispune şi de tastatură chiclet, completată de blocul numeric, ce se va dovedi extrem de util celor ce îl folosesc pentru activităţile office.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul HP Pavilion 17-e020sq

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Puterea laptopului HP Pavilion 17-e020sq este dată de procesorul Intel Core i5, 3230M,  ce funcţionează la o frecvenţă de 2.6 GHz şi are un cache de 3072KB. Acesta face parte din seria Ivy Bridge şi este susţinut de memoria RAM de 8GB DDR 3, suficient pentru o utilizare decentă.

Hard disk-ul este unul SATA şi are o capacitate  destul de generoasă, de 1 TB. Display-ul Bright View HD+ este un LCD LED cu o diagonală de 17,3 inch şi are o rezoluţie de 1600 x 900. Laptopul HP Pavilion 17-e020sq dispune de o placă video dedicată AMD Radeon, modelul HD 8670M de 1 GB, perfectă pentru a încerca chiar şi jocuri cu grafică ceva mai solicitantă.

Nici la capitolul porturi şi multimedia nu dazamăgeşte, vine cu două difuzoare integrate DTS Sound ce vă va oferi o experienţă audio excelentă. De asemeni mai are şi un DVD RW şi o cameră WEB HP TrueVision HD, 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port HDMI, VGA şi bluetooth.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5, 3230M,
  • placă video AMD Radeon HD 8670M,
  • 8 GB de RAM,
  • hard disk-ul de 1TB

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Prin urmare dacă vă doriţi un laptop performant cu caracteristici esenţiale penstru activităţile de zi cu zi laptopul HP Pavilion 17-e020sq promite să se înscrie în cerinţele voastre şi să vă ofere suportul de care aveţi nevoie mereu.

User Rating: 3.75 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.