HP Pavilion 15-P010SQ – laptopul complex la preț bun

HP este unul din producătorii care acordă cea mai mare atenție designului, modelele lor fiind mereu elegante și atractive și îmbinând aceste calități cu dotările tehnice performante. Modelul HP Pavilion 15-P010SQ oferă o configurație potrivită pentru orice tip de activitate și este portabil, fiind cu atât mai util. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2499 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere configurația, prețul este unul foarte bun. Laptopul este potrivit pentru persoanele care vor un dispozitiv de încredere atât pentru lucru, cât și pentru distracția de acasă. Caracteristicile care îl recomandă sunt designul atractiv, dotările performante și sistemul audio de calitate. Autonomia putea fi ceva mai bună, dar chiar și așa randamentul de lucru oferit este unul bun.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul se distinge de la prima vedere prin semnătura HP. Acesta are marginile foarte rotunjite și liniile fine, inspirând optimism și încredere. Carcasa este disponibilă pe argintiu, ceea ce o face cu atât mai deschisă și mai prietenoasă. Dimensiunile sunt de 383.5 x 23.9 x 260.2 mm, iar greutatea este de doar 2.27 kg. Modelul poate fi astfel transportat ușor la birou sau în călătorii. Tastatura este foarte compactă, oferind o experiență optimă de scriere. Este inclusă și partea numerică, așa că lucrul cu cifre sau gaming-ul se vor desfășura mult mai comod.

Poze cu laptopul HP Pavilion 15-P010SQ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 15.6 inch, oferind o vizibilitate bună pentru toate activitățile. Filmele, jocurile sau paginile web se vor vedea foarte bine pe ecranul generous. Rezoluția este de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile redate cu ajutorul tehnologiei BrightView sunt clare, strălucitoare și pline de viață.

Dotările tehnice sunt cele care scot modelul în evidență. Acesta beneficiază de un procesor AMD Quad Core A10-5745M cu o frecvență de 2.1 Ghz. Atunci când sistemul de operare solicită acest lucru, procesorul poate genera suplimentar o putere de până la 2.9 Ghz. Pentru o rulare fluidă chiar și în multitasking și acoperirea unui spectru larg de activități ce pot fi desfășurate, dotările mai includ o memorie RAM de 12 GB DDR3 și o placă video dedicată AMD Radeon R7M260. Placa video permite chiar și un gaming de nivel standard. Capacitatea de stocare este de 1 TB HDD, existând mai mult decât suficient spațiu pentru programe, muzică, jocuri, filme, fotografii etc.

La nivel multimedia HP Pavilion 15-P010SQ beneficiază de un sistem audio puternic. La baza acestuia se află difuzoare stereo Beats Audio. Sunetul este amplu și clar. De asemenea, mai sunt disponibile o cameră web HP True Vision care face posibile convorbirile pe Skype, o unitate optică DVD RW și un cititor de carduri.

Port-urile sunt dispuse pe părțile laterale ale carcasei. Există 1 port HDMI, 1 port USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0 și 1 port de rețea.  Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Prin tehnologia Bluetooth 4.0 vei putea transfera rapid fișiere către dispozitive precum smartphone-ul sau tableta.

Autonomia este asigurată de o baterie de tip Li Ion cu 4 celule. La un nivel standard de lucru autonomia poate ajunge până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • 12 GB RAM,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată,
  • portabil

Contra:

  • procesorul nu este foarte puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

HP Pavilion 15-P010SQ este un laptop potrivit pentru activități ce nu presupun o grafică foarte complexă sau o putere prea mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.