Laptop HP Pavilion 15-n003sq

Cauţi un laptop pentru software-uri puternice, pentru jocuri, dar totodată vrei să îţi ofere şi o experienţă multimedia excelentă? Ei bine laptopul HP Pavilion 15-n003sq este un model care întruneşte aceste calităţi. Şi nu doar atât…

Designul elegant oferit de carcasa din aluminiu cu inserţii subtile este completat de o calitate excepţională şi de durabilitatea produsului. Preţul laptopului este de aproximativ 3000 lei(verifică preț actualizat), un preţ deloc la îndemâna oricui, însă dacă punem la socoteală specificaţiile tehnice, cu siguranţă nu va mai părea mare deloc.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul HP Pavilion 15-n003sq

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

HP Pavilion 15-n003sq dispune la interior de un procesor de ultimă generaţie chiar, un Intel Core i7, 4500U, ce îi măreşte valoarea din start. Procesorul rulează la o frecvenţă de 2.0 GHz şi dispune de un cache de 4096KB. Este completat de 8 GB de RAM, DDR3 şi de capacitatea de stocare a datelor extrem de generoasă, de 1TB.

Configuraţia laptopului este extraordinară pentru o utilizare office şi multimedia, dar şi în cazul jocurilor se va descurca excelent. Şi asta datorită plăcii video dedicate NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB, ce are capacitatea de a rula jocuri de ultimă generaţie, cu grafică solicitantă.

Pentru cei interesaţi de un confort sporit, HP Pavilion 15-n003sq oferă acest lucru prin tastaura chiclet ce faciliteaza o tastare rapidă, care totodată este rezistentă şi la stropi, ceea ce protejează într-o oarecare măsură laptopul de eventuale accidente nedorite.

Pe partea de conectivitate, oferă cam tot ce ar avea nevoie până şi cel mai pretenţios utilizator, şi anume: DVD RW, HDMI, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, microfon, cameră video HP TrueVision HD şi bluetooth, iar sunetul este întreţinut de două difuzoare ce încorporează tehnologia DTS Sound. Display-ul este  un LCD LED BrightView HD cu o diagonală de 15,6 inch şi o rezoluţie HD.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesorul Intel i7,4500U,
  • 8 GB DDR3,
  • tastatura chiclet,
  • placa video dedicată

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

HP Pavilion 15-n003sq este un laptop cu o configuraţie complexă, ce se va descurca excelent indiferent de activitatea la care va fi supus.

User Rating: 2.71 ( 13 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.