HP ENVY 15 – un laptop cu caracteristici de top

Ești pe punctul de a începe o afacere și îți dorești să fii cât mai eficient și mai organizat în activitatea ta? Un laptop ar fi soluția perfectă. Eventual dacă este și portabil, cu atât mai bine. Unul dintre modelele ce ți-ar putea fi de mare ajutor este laptopul HP ENVY 15, ce vine la un preț de aproximativ 3700 lei (verifică preț actualizat), un preţ poate nu la îndemâna oricui, însă având în vedere designul și specificațiile sale, consider că este un preț corect.

Din punct de vedere al aspectului, HP ENVY 15 impresionează prin finisajele foarte bine realizate, prin calitatea materialelor utilizate și totodată prin eleganța și stilul său modern. Designul metalic pune în valoare tastatura neagră, antistropi, cu taste plăcute la atingere și destul de silențioase.

Poze cu laptopul HP ENVY 15

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

HP ENVY 15 vine echipat la interior cu un procesor Intel Core i5, Haswell construit pe arhitectura de 22 nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 2,5 GHz. Se bucură de o memorie RAM de 4 GB DDR3, satisfăcătoare pentru o utilizare normală. Capacitatea de stocare a datelor este destul de generoasă, mai excat de 1 TB, oferind suficient spațiu pentru poze, videoclipuri, fișiere, etc.

Procesorul este completat de chipset-ul dedicat NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB, ce asigură accesul uşor la conţinut în format multiplu, precum şi capacitatea de creaţie, editare şi stocare de conţinut multimedia. Iar în ceea ce privește jocurile se va descurca excelent chiar și în cazul celor cu grafică solicitantă. Display-ul este un LCD LED cu Touch Screen, ce are o diagonală clasică de 15,6 inch şi o rezoluţie de 1366 x 768.

În ceea ce priveşte conectivitatea, laptopul vine cu 4 porturi USB 3.0, HDMI, un cititor de carduri, o cameră WEB HP TrueVision HD și bluetooth. Pe partea de sonorizare, HP ENVY 15 dispune de un sistem audio ce încorporează 4 difuzoare și două subwoofere Beats Audio, pentru a dezvolta un sunet clar și puternic, chiar și atunci când volumul este mai tare. În cazul în care vă interesează un laptop cu un sistem de siguranță eficient, trebuie să știți că acest model vine cu un cititor de amprentă, ceea ce face ca datele din laptopul utilizatorului să stea departe de ochii curioșilor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • design impecabil,
  • USB 3.0,
  • placă video dedicată,
  • HDMI,
  • bluetooth

Contra:

  • mi-ar fi plăcut ca memoria RAM să fie mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce îşi doresc un laptop cu performanţe decente, care să facă faţă activităţilor office şi multimedia, dar să se descurce bine și în ceea ce privește jocurile, HP ENVY 15 reprezintă o soluţie excelentă.

User Rating: 4.98 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.