HP EliteBook 820 G2 – laptopul ideal pentru birou și deplasări

Sporul de lucru și calitatea muncii la birou depind în mare parte și de dispozitivele pe care le folosești. Laptopul reprezintă în momentul actual o adevărată bază de lucru, așa că e important să îți ofere susținerea necesară atât la nivelul performanței, cât și la nivelul designului, întrucât îți vei dori să ai acces la date și atunci când te afli în deplasări sau în afara biroului. HP EliteBook 820 G2 este un model business foarte atractiv, pe care vei îndrăgi să îl ai alături în orice moment. Are un preț de aproxximativ 5539 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un laptop business foarte elegant, adaptat pentru utilizarea intensă la birou și transportul frecvent. Modelul are o performanță decentă, existând însă și loc de mai bine.

Designul HP este unul dintre cele mai elegante, iar cazul de față nu face excepție. Finisajele premium, liniile rotunjte și profilul slim reprezintă punctele forte ale designului. Carcasa este alcătuită din magneziu, fiind de 18 ori mai rezistentă decât una obișnuită din plastic. În același timp, magneziul oferă un aspect premium și susține o portabilitate ridicată, asigurând faptul că laptopul va cântări foarte puțin. Textura capacului este fină și plăcută la atingere, respingând totodată amprentele. Tastatura este completă, plată și oferă o experiență de scris foarte confortabilă. Totodată, tastatura este dotată cu un sistem antistropi. Touchpad-ul este prevăzut cu un suport de gesturi multi-atingere și este foarte precis. Fiind gândit pentru utilizarea business, laptopul este prevăzut și cu un cititor de amprentă pentru siguranța datelor. Modelul măsoară 310 x 21 x 215 mm și cântărește doar 1.33 kg.

Poze cu laptopul

HP EliteBook 820 G2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip anti-glare și are o diagonală de 12.5 inch, iar rezoluția de 1366 x 768 pixeli este una standard, așa că imaginile nu ies foarte mult în evidență.

La nivel tehnic, configurația se remarcă printr-un procesor Intel Core i5 cu o frecvență de 2.2 GHz și posibilitate de boost până la 2.7 GHz, o memorie RAM de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 5500. Performanța este una bună, atu-ul principal fiind viteza foarte bună de lucru în multitasking în sarcini simple și medii. Laptopul se mișcă rapid și îți oferă timpi de așteptare minimali. Modelul este ideal pentru birou, oferind suport excelent pentru lucrul în documente Office, navigarea pe internet, distribuirea de conținut etc.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând astfel suficient spațiu pentru conținut în diverse formate.

La nivel multimedia laptopul este dotat cu difuzoare stereo și un sunet bogat, o cameră web HD și un cititor de carduri, însă modelul nu dispune de niciun fel de unitate optică.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li-ion  cu 3 celule care oferă o autonomie de lucru de 2-3 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • procesor Intel Core i5, Broadwell,
  • portabil
  • performanță bună în sarcini de birou

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Conectivitate - 8.1
Perfromanțe - 8.6

8.5

O alegere inspirată

HP EliteBook 820 G2 este un laptop portabil, cu un procesor puternic, potrivit pentru activitățile de birou, dar mai puțin pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.