Laptop HP Compaq CQ58-309SQ

Pentru studenţii şi elevii ce sunt în căutarea unui laptop nu prea scump, dar care să le ofere suportul necesar în ceea ce priveşte activitatea şcolară, laptopul HP Compaq CQ58-309SQ este o variantă excelentă. Preţul unui astfel de laptop este de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), un preţ deloc mare dacă ţinem cont de dotările cu care vine şi mai ales că zilele acestea puteţi beneficia şi de un cadou plăcut la achiziţionarea lui.

Designul său nu este unul tocmai spectaculos, dar până la urmă nu putem avea aceste preţenţii la un astfel de preţ. Producătorul american merge pe o linie clasică în ceea ce priveşte aspectul acestui laptop, ce sugerează robusteţe şi rezistenţă.

Poze cu laptop-ul HP Compaq CQ58-309SQ

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

HP Compaq CQ58-309SQ vine la interior cu un procesor Intel Celeron Dual Core, model B830, realizat pe tehnologia de 32nm. Procesorul funcţionează la o frecvenţă de 1,8Ghz şi este susţinut de 4GB DDR3. Totuşi puteţi opta pentru un upgrade în cazul în care consideraţi că aveţi nevoie de o capacitate mai mare. Hard disk-ul este de tip SATA şi are o capacitate de 500GB, ce funcţionează cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Placa video integrată este un Intel HD Graphics, ce recomandă laptopul HP Compaq CQ58-309SQ în special pentru utilizarea office şi multimedia. Pe partea de multimedia veţi regăsi un DVD RW, o cameră WEB HP TrueVision HD, un cititor de carduri şi sistemul audio ce utilizează tehnologia Altec Lansing. La capitolul porturi laptopul dispune de cele mai importante şi anume: 3 porturi USB 2.0, VGA, HDMI, şi bluetooth.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţul foarte accesibil,
  • bluetooth,
  • HDMI

Contra:

  • nu are USB 3.0

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

HP Compaq CQ58-309SQ este un laptop low-budget, ce cu siguranţă se încadrează perfect în cerinţele unui elev sau student, care nu are nevoie de un laptop pentru programe foarte solicitante.

User Rating: 4.93 ( 2 votes)

Un comentariu

  1. cel mai prost laptop din cate am avut,acumulatorul la nici 3 luni de la cumparare nu a mai tinut am luat altul nou la fel,iar acum cablu de alimentare se incinge foarte rau este schimbat si tot la fel.Foarte prost in comparatie cu altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.