Laptop HP 650

Cu siguranţă mulţi dintre noi ne dorim laptopuri care să nu aivă caracteristici suplimentare ce nu ne-ar folosi şi pentru care ar trebui să scoatem bani în plus din buzunar. Pentru această categorie există laptopurile low budget, precum acest HP 650, pe care îl putem găsi la un preţ de aproximativ 1350 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent pentru performanţe decente.

Designul său nu este unul tocmai spectaculos, producătorul american mergând pe o linie clasică, ce impune rezistenţă şi sobrietate. Totuşi, având în vedere preţul de achiziţie, nici nu cred că ar trebui să ne aştepăm la mai mult.

Poze cu laptopul HP 650

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

HP 650 vine cu un procesor Intel Celeron M, model 1000 M, ce funcţionează la o frecvenţă de 1,8 GHz. Procesorul este ajutat de memoria RAM de 2 GB DDR3, însă puteţi opta pentru un upgrade de până la 8GB în cazul în care aveţi nevoie de mai mult spațiu. Modelul dispune de două sloturi, din care unul este liber. Hard disk-ul este unul de tip SATA, cu o capacitate satisfăcătoare, de 500 GB. Până la urmă la acest preț nu cred că este cazul să ne așteptăm la mai mult și nu cred că acest aspect reprezintă o problemă atât de mare mai ales în zilele noastre când putem stoca in cloud pozele din vacanță.

Placa video este un chipset integrat, un Intel HD Graphics, ce recomandă laptopul mai mult pentru o utilizare office şi multimedia, şi mai puţin pentru jocuri. Pentru jocuri recomand să încercați un laptop cu placă video dedicată. În ceea ce privește conectivitatea, HP 650  vine cu 3 porturi USB 2.0, HDMI, un cititor de carduri SD, o cameră WEB, bluetooth şi un sistem audio High Definition Audio.

Dislay-ul este un LCD LED Anti Glare, cu o diagonală de 15,6 inch și o rezoluție HD, ce vă oferă informații incredibil de clare. Având în vedere că nu are o placă video dedicată, sistemul de răcire face față cu brio, și asta pentru că laptopul depășește cu greu temperatura de 30 de grade, stabilindu-se o medie undeva la 25 de grade. Autonomia ajunge undeva la 6 ore, în condițiile în care nu este foarte mult solicitat și scade până la 3 ore atunci când încercați jocuri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ decent,
  • HDMI,
  • bluetooth

Contra:

  • nu are placă video dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Laptopul HP 650 vine ca o soluţie ideală pentru cei ce sunt în căutarea unui laptop cu performanţe decente, ce nu presupune o investiţie prea mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.