HP 350 – laptopul creat pentru afaceri

Laptopul HP 350 este perfect pentru afaceri datorită faptului că este portabil, ergonomic și potrivit pentru realizarea proiectelor de orice tip. Dotările sale sunt decente, iar prețul este unul atractiv. Prețul pentru laptopul HP este de aproximativ 1849 lei (verifică preț actualizat), pachetul fiind astfel atractiv până la capăt. Laptopul se remarcă prin procesorul performant și dotările care permit multitasking-ul și desfășurarea activităților de birou, prin conectivitatea extinsă și prin ecranul generos. Autonomia putea fi ceva mai bună, dar per ansamblu pachetul reprezintă o alegere bună.

La o primă vedere, modelul apare foarte elegant și de calitate. La acest lucru contribuie carcasa alcătuită într-o combinație reușită de negru și argintiu. Carcasa este dintr-un plastic de calitate care nu păstrează amprentele. Tastatura include și partea numerică și este foarte confortabilă, tastele având o cursă scurtă. Touchpad-ul este dotat cu un sistem de gesturi multi-touch şi este foarte precis. Dimensiunile modelului sunt de 384 x 23.1 x 261 mm, iar greutatea acestuia este de 2.3 kg, fiind astfel suficient de ușor pentru a fi transportat între casă şi birou.

Poze cu laptopul HP 350

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch şi este de tip anti-glare, oferind o vizibilitate foarte bună.  Rezoluția HD este de 1366 x 768 pixeli, imaginile redate fiind clare și pline de viață. Datorită iluminării LED luminozitatea este constantă, iar contrastul este ridicat.

La partea tehnică se remarcă, în primul rând, procesorul Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 GHz care poate genera suplimentar putere dacă sistemul de operare este suprasolicitat. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere până la 8 GB printr-un slot suplimentar și o placă video intergrată Intel HD Graphics 4400. Configurația oferă modelului fluiditate în desfășurarea activităților și susține multitasking-ul. În acest fel, lucrul în diferite programe, realizarea de prezentări, navigarea pe internet sau alte activități de rutină se pot realiza fără probleme.

În plus, laptopul este dotat cu tehnologii speciale care să asigure siguranța datelor și o productivitate ridicată. Sunt disponibile astfel tehnologia HP 3D DriveGuard care  protejează HDD-ul în cazul în care este supus unui șoc, un strat subțire de film Mylar dispus sub tastatură care protejează piesele electronice sensibile și componentele de bază împotriva stropilor mici și tehnologia HP CoolSense care reglează automat temperatura interioară.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, suficient pentru o utilizare obișnuită, dar dacă totuți vi se pare prea puțin nu uitați de posibilitatea de a urca in cloud poze, filmulețe, fișiere, etc.

La nivel multimedia se remarcă sistemul audio la baza căruia se află tehnologia DTS Sound, camera web HD cu rezoluție 720 p și microfon integrat pentru convorbiri pe Skype și nu în ultimul rând un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

La nivelul conectivității se găsesc 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port VGA, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Modelul se poate conecta la ecrane mai mari sau proiectoare, HDD-uri externe etc.  Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless și este disponibilă și tehnologia Bluetooth pentru transferul rapid de date.

HP 350 folosește o baterie Li Ion cu 4 celule și are o autonomie de lucru de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • tastatură chiclet

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

HP 350 este un laptop elegant, conceput pentru cei ce vor să desfășoare activități de tip office și multimedia, și mai puțin pentru gameri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.