HP 350 G2 – un laptop ce-și merită fiecare ban

Laptopurile sunt ideale pentru cei ce își doresc portabilitate și putere, îmbinate cu un design rafinat și modern. Un asemenea device a devenit un must have pentru orice tânăr sau pentru orice adult, ce își dorește sau trebuie să țină pasul cu tehnologia. Un laptop ce mie mi-a atras atenția prin configurația puternică, raportată la un preț decent este modelul HP 350 G2. Îl găsești în magazin la un preț de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat), și promite să îți fie un aliat de nădejde pentru activitățile solicitante.

Se bucură de un design fin și elegant. Pare un laptop bine construit, cu materiale de cea mai bună calitate. Carcasa este realizată dintr-un plastic argintiu, pe care se evidențiază discret logo-ul producătorului. De cum ridici clapeta, te întâmpină o tastatură neagră, de tip chiclet, ce te va ajuta să tastezi ușor, repede și fără greșeli. Mai mult de atât, laptopul dispune și de blocul numeric, ideal pentru activitățile de tip office. Cântărește 2,3 kg, ceea ce înseamnă că îl vei putea transporta destul de ușor, atunci când activitatea ta presupune mobilitate.

Poze cu laptopul

HP 350 G2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior, laptopul vine echipat cu un procesor Intel Core i5, 5200U, un model Broadwell, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un procesor de ultimă generație, tactat la 2,2 GHz. Procesorul este realizat pe arhitectura de 14nm și are 2 nuclee. Memoria RAM este de 4 GB DDR3, dar având în vedere că unul dintre cele două sloturi este liber, vei putea suplimenta până la 8 GB fără nici un fel de problemă. Hard disk-ul are o capacitate de numai 500 GB, nu foarte mare ce-i drept, însă vei putea rezolva acest aspect fie folosindu-te de stocarea in cloud, fie optând pentru un HDD extern.

Laptopul dispune de o placă video integrată, un model Intel HD Graphics 5500, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru sarcinile de tip office, multimedia, nu și pentru gaming, ce ar necesita o grafică solicitantă.

Display-ul este un LCD LED cu diagonala de 15,6 inch și beneficiază de o rezoluție HD, de 1366 x 768 px. Ecranul este Antireflexie, ceea ce înseamnă că poți folosi laptopul chiar și în exterior, atunci când lumina este mai puternică.

Pe partea de multimedia, laptopul HP încorporează cam tot ceea ce un utilizator obișnuit ar avea nevoie, și anume: un DVD RW, o cameră HD – pentru conversații mai plăcute, un cititor de carduri și un sistem audio performant, DTS Sound, cu două difuzoare și un microfon digital integrat.

Nici la capitolul conectivitate nu dezamăgește, mai precis modelul HP, dispune de: un port HDMI, un port USB 2.0, 2 porturi USB 3.0(pentru un transfer de date super rapid), VGA, o ieșire audio și bluetooth.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design rafinat,
  • procesor Intel Core i5, Broadwell
  • USB 3.0

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD
  • HDD de 500 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Conectivitate - 8.5
Performanțe - 8.7

8.6

O alegere inspirată

Prin urmare putem afirma că laptopul HP 350 G2 este un model potrivit pentru activități office și multimedia, nu și pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.