HP 255 G3 – un laptop multimedia ieftin

Îți dorești un laptop ieftin, dar care să aibă o configurație decentă? Atunci cu siguranță HP 255 G3 se va încadra în standardele tale. Costă aproximativ 1080 lei (verifică preț actualizatși se laudă atât cu specificații destul de bune, cât și cu un design plăcut.

Laptopul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Laptopul HP este un model simplu, dar realizat cu mult bun gust. Este complet negru, sugerând seriozitate și un rafinament aparte. De îndată ce îi ridici clapeta te întâmpină tastatura de tip chiclet, cu taste bine distanțate, ce îți asigură acuratețe în ceea ce privește tastarea, dar și confortul necesar pentru o utilizare îndelungată. De asemeni vei putea observa prezența blocului numeric, ce eficientizează activitatea de tip office.

Laptopul HP este ideal chiar și pentru cei ce vor să pună pe picioare un business, dar nu-și permit investiții prea mari de început. Cântărește 2,15 kg, ceea ce înseamnă că vorbim de un model portabil, ușor de transportat la întâlnirile cu clienții sau de ce nu în vacanțe.

Deși laptopul face parte din gama ieftină, iată că acesta vine echipat cu sistemul de operare Windows 8.1, scutindu-ne de o bătaie de cap, de a mai căuta drivere pe internet.

Poze cu laptopul HP 255 G3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

HP 255 G3 este animat la interior de un procesor AMD Dual-Core E-Series, model E1-6010, realizat pe tehnologia de 28 nm, capabil să funcționeze la frecvența de 1,3 GHz. Deși frecvența este ceva cam mică, nu te speria, până la urmă discutăm despre un laptop dedicat activităților office și multimedia, iar frecvența deși este ceva mai mică are grijă să îi prelungească autonomia, pentru a nu te lăsa baltă când ți-e lumea mai dragă.

Memoria RAM este de doar 2 GB DDR3, dar personal aș opta pentru a o maximiza la 8 GB, prin simpla înlocuire a slotului. În ceea ce privește hard disk-ul laptopul dispune de 500 GB, dar nu mă deranjează având în vedere că pot urca in cloud atât poze, cât și filmulețe.

Puterea procesorului este întregită de placa video integrată AMD Radeon R2, un model excelent pentru activități nu foarte solicitante din punct de vedere grafic. Având în vedere că laptopul are un display clasic, de 15,6 inch și o rezoluție HD, nu pot să nu remarc claritatea imaginii, dar și culorile atât de vii și naturale.

La capitolul conectivitate, vei găsi cam tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea în cele mai bune condiții: DVD RW, cameră WEB HD, cititor de carduri, HDMI(pentru a conecta afișaje mai mari – te vor ajuta ca prezentările tale să aibă mult mai mult succes), USB 2.0, USB 3.0, VGA și bluetooth.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț mic,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • portabil,
  • tastatură chiclet,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

HP 255 G3 este un laptop ce se dovedește a fi o investiție bună chiar și pentru cei ce sunt la începutul unei afaceri și nu își permit device-uri cu o configurație mult mai complexă.

User Rating: 3.1 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.