Laptop HP 250

Doriţi să achiziţionaţi un laptop pentru aplicaţiile office, multimedia, dar totodată nu doriţi să faceţi o investiţie prea mare? Ei bine o variantă potrivită din puntul meu de vedere ar fi notebookul HP 250. Prețul este de aproximativ 1800 lei(verifică preț actualizat), destul de accesibil pentru ceea ce oferă.

Design-ul este unul clasic, nu epatează nici din punct de vedere al paletei de culori, nici prin linii sofisticate. Este un laptop negru, simplu, dar destul de elegant.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul HP 250

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Procesorul este un Intel Core I3 3110M, realizat pe arhitectura de 22 nm şi are o frecventă de 2,4 GHz și un cache de 3072 KB. Display-ul este un LCD LED Anti Glare de 15.6 inch, cu o rezoluţie HD, de 1366 x 768 pixeli. Laptopul HP 250 dispune de o memorie RAM de 4GB DDR3, la care se poate face un upgrade şi se mai pot adăuga încă 4GB. Hard disk-ul are o capacitate destul de mică, de 500 GB şi funcţionează cu o viteză de rotaţie de 5400rpm. Însă gândindu-mă la prețul de achiziție, nu cred că se putea pune problema pentru mai mult.

Placa video integrată este un Intel HD Graphics, ce recomandă laptopul în special pentru o utilizare office şi multimedia şi mai puţin pentru jocuri. În ceea ce priveşte conectivitatea, HP 250 vine cu 3 porturi USB 2.0, VGA, un port HDMI, un DVD RW, un cititor de carduri, bluetooth şi o cameră HD. Experienţa vizuală este îmbogăţită de sistemul audio ce utilizează tehnologia Altec Lansing.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

  • bluetooth,
  • preţul,
  • HDMI

Contra:

  • nu are USB 3.0

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Pentru o persoană ce nu doreşte să investească foarte mult într-un laptop şi are nevoie de el mai mult pentru aplicaţii office și multimedia, HP 250 este un model excelent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.