HP 250 G4 – laptopul ergonomic pentru utilizare multiplă

În momentul actual, portabilitatea reprezintă un criteriu de achiziție esențial pentru laptopuri, utilitatea acestora făcându-le indispensabile în activitățile de pe parcursul întregii zile. HP 250 G4 este un model ușor de transportat care menține o performanță atractivă, fiind ideal pentru lucru, multimedia sau divertisment. Prin urmare, acesta este potrivit pentru studenți, angajați și alte persoane active. Se găsește în magazine la un preț de 1199 lei (verifică preț actualizat), fiind un laptop foarte atractiv pentru cei interesați de o performanță portabilă medie. Vei putea astfel să lucrezi, să urmărești filme și să rămâi mereu conectat la informații fără a investi un buget foarte mare. Laptopul te va putea însoți pe întreg parcursul zilei, fiind ușor și având dimensiuni reduse. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Modelul are un design elegant și în același timp prietenos, aspect la care HP excelează. Întâlnim așadar liniile fine și ușor rotunjite specifice brandului și o construcție din plastic mat, pe negru. Plasticul este unul de calitate, având o rezistență bună. Tastatura include și partea numerică și este foarte plată, iar touchpad-ul este dotat cu un sistem de gesturi multitouch și are dimensiuni generoase. Controlul este astfel bine pus la punct. Laptopul măsoară 384.3 x 24.3 x 254.6 mm și are o greutate de 2.1 kg, fiind ușor și ergonomic și pregătit pentru a te însoți la cursuri, birou sau în călătorii. Aspectul general este unul foarte plăcut, păstrând standardele ridicate HP în materie de design.

Poze cu laptopul HP 250 G4

HP 250 G4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și este de tip anti-glare, așa că are protecție anti-reflexie și oferă o vizibilitate foarte bună. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli, calitatea fiind una standard.

La nivel tehnic, laptopul oferă o performanță foarte bună pentru nivelul său de preț. Găsim așadar un procesor Intel Celeron Dual Core N3050, cu o frecvență de 1.6 GHz, care susține un multitasking bun și oferă o viteză de lucru atractivă. Prin tehnologia Turbo Boost, frecvența poate ajunge până la 2,1 Ghz. Are o memorie RAM de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Prezența plăcii video dedicate oferă efecte grafice mai complexe și o susținere mai bună în activitățile multimedia și de divertisment. Vei beneficia de suport pentru lucrul în diverse programe, navigarea web, vizionarea de filme, jocuri ceva mai vechi etc.

Capacitatea de stocare este de tip HDD, de 500 GB. Nici nu aveam pretenția la mai mult de atât, la un asemenea preț. În plus avem posibilitatea de a stoca in Clound filmulețe, fotografii, etc.

La nivel multimedia vei găsi un sistem audio HD cu difuzoare stereo și tehnologie DTS Sound, o cameră web VGA pentru convorbirile pe Skype, un cititor de carduri și o unitate optică de citire și scriere DVD RW. la capitolul conectivitate, laptopul vine echipat cu o gamă suficient de generoasă: 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI, o ieșire audio și bluetooth.

În ceea ce privește autonomia, modelul folosește o baterie Li-ion cu 4 celule și îți va susține sesiunile de lucru timp de 3-4 ore. Autonomia este foarte bună pentru acest nivel de preț și completează foarte bine configurația și designul portabil.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant și ușor de transportat
  • preț decent
  • autonomie suficientă

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Conectivitate - 7.9
Performanțe - 8

8

O alegere accesibilă

HP 250 G4 este un laptop entry-level, cu performanțe bunicele, ce îți asigură performanțe suficient de bune pentru activitățile de zi cu zi.

Vezi detalii
User Rating: 2.81 ( 14 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.