HP 250 G3 – laptopul Intel i3 făcut pentru mobilitate

Mobilitatea reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte în ziua de azi, iar dispozitivele s-au adaptat constant la acest aspect devenind foarte portabile. Pentru cei care au nevoie de un laptop care să poată fi ușor transportat peste zi, HP 250 G3 reprezintă o alegere inspirată. Acesta are un ecran generos și o configurație decentă fără a afecta cu nimic portabilitatea și fiind cu atât mai atractiv. Prețul său este de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat), făcând întregul pachet unul foarte atractiv. Beneficiind de un procesor și o configurație performante, un ecran generos HD și o conectivitate ridicată modelul este potrivit pentru studenți, persoane care lucrează la birou sau persoane care doresc un laptop pentru desfășurarea activităților de zi cu zi.

Modelul are un design calitativ și se remarcă prin liniile fine specifice laptopurilor HP. Astfel, ecranul și carcasa au colțurile rotunjite, aspectul fiind unul foarte plăcut. Modelul este în totalitate negru și este alcătuit din plastic. Tastatura include și partea numerică și este foarte ergonomică. Touchpad-ul este dotat cu un sistem de gesturi multi-touch, înlocuind astfel cu succes un mouse. Dimensiunile modelului sunt de 378 x 25.3 x 259.2 mm, iar greutatea acestuia este de 2 kg, fiind astfel suficient de ușor pentru a fi transportat într-o geantă la birou sau facultate.

Poze cu laptopul HP 250 G3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch, respectiv o lățime de 39.6 cm, oferind o vizibilitate foarte bună. În plus, ecranul este de tip anti-glare și are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli.

La nivel tehnic se remarcă, în primul rând, procesorul Intel Core i3, Ivy Bridge, cu o frecvență de 1.8 GHz. Acesta oferă fluiditate în desfășurarea activităților și susține multitasking-ul. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere până la 8 GB printr-un slot suplimentar și o placă video intergrată Intel HD Graphics 4000. Prin urmare, navigarea pe internet, realizarea de prezentări, lucrul în diferite programe etc, se vor putea realiza fără probleme.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând suficient spațiu pentru filme, fotografii, programe etc.

La nivel multimedia se remarcă sistemul audio HD cu difuzoare stereo care completează experiența foarte plăcută de vizionare. În același timp, HP 250 G3 mai este dotat cu o cameră web HD cu rezoluție 720p și microfon integrat care face posibile convorbirile pe Skype. Nu în ultimul rând, modelul dispune de un cititor de carduri SD și o unitate de citire și scriere DVD RW.

Conectivitatea reprezintă unul dintre punctele forte ale laptopului, acesta oferind posibilitatea asocierii cu o serie largă de dispozitive. Există astfel 1 port HDMI și 1 port VGA prin care se poate realiza conexiunea la un televizor sau un ecran mai mare, 1 port USB 2.0 și 1 port 3.0 pentru un transfer de date la o viteză ridicată și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate face prin cablu sau prin wireless. În același timp, pentru transferul de date fără cablu există și tehnologia Bluetooth.

Modelul folosește o baterie Li-ion cu 3 celule și are o autonomie de lucru de până la 4 ore. Drept accesoriu pachetul include și o geantă HP care să pregătească laptopul și mai mult pentru transport.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • tastatură chiclet,
  • bluetooth,
  • portabil

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

HP 250 G3 este un laptop suficient de puternic pentru desfășurarea activităților de zi cu zi, dar și pentru distracție și relaxare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.