Laptop HP 2000-2d03SQ

Dacă până acum câţiva ani laptopurile acaparau o mică parte a pieţei şi asta în detrimentul calculatoarelor, ei bine în prezent situaţia s-a inversat. Marea majoritate caută un obiect cât mai mic, cât mai compact, uşor de transportat, care să se încadreze în standardele utilizatorului. De aceea au apărut laptopurile, notebookurile şi ultrabookurile. Gama este variată pentru fiecare buzunar.

Pentru că cei mai mulţi dintre noi au nevoie de suport multimedia am ales să vă prezint un laptop destul de accesibil ca şi preţ, de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat), şi anume laptopul HP 2000-2d03SQ. Ca şi design nu iese din tiparele deja cunoscute ale producătorului american, mai exact este construit din materiale de calitate, finisaje bine realizate, colţuri rotunjite, punându-se accentul pe simplitate şi eleganţă.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul HP 2000-2d03SQ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punctul meu de vedere HP 2000-2d03SQ este recomandat pentru aplicaţii multimedia , dar şi pentru jocuri datorită plăcii video dedicată AMD Radeon HD 7450M de 1GB. Are un procesor Intel Core i3 3110M, tactat la o frecvenţă de 2.4 GHz şi un cache de 3072KB, ajutat de 6 GB DDR3.

Hard disk-ul are o capacitate de 750 GB, la o viteză de rotaţie de 5400 rpm. Display-ul Bright View HD, ce are o diagonală de 15,6inch şi o rezoluţie de 1366 x 768 este un LCD LED ce vă va reda perfect filmele în format HD. Dacă doriţi să vă bucuraţi de o imagine mărită, puteţi conecta televizorul sau un monitor extern la laptop. La capitolul multimedia găsim un DVD RW, două difuzoare integrate ce utilizează tehnologia Altec Lansing, un cititor de carduri SD şi o cameră WEB HP TrueVision HD. Pe partea de porturi se bucură de prezenţa unui port HDMI, microfon, VGA şi 3 porturi 2.0.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv ,
  • procesor Intel Core i3,
  • placă video dedicată AMD Radeon HD 7450M,
  • preţ accesibil

Contra:

  • nu are tastatură numerică,
  • lipsă port USB 3.0

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Pentru cei care îşi doresc să achiziţioneze un laptop bun, care să nu le facă o gaură prea mare în buget laptopul HP 2000-2d03SQ reprezintă o alegere excelentă.

User Rating: 3.48 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.