Laptop HP 2000-2d01SQ

Aşa cum v-am obişnuit deja, vin în întâmpinarea voastră cu un nou laptop din clasa medie, ce se va descurca excelent pentru o persoană aflată la începutul unui business, este vorba despre HP 2000-2d01SQ. Design-ul acestui laptop este unul plăcut, nu prea sofisticat, ce sugerează robusteţe şi durabilitate.

Materialele folosite sunt de o calitate superioară, completate de finisaje bine realizate. Laptopul poate fi găsit la un preţ de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), un preţ mai mult decât decent dacă îl raportăm la configuraţia sa.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul HP 2000-2d01SQ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Performanţele laptopului HP 2000-2d01SQ sunt susţinute de procesorul Intel Core i3 3110M Ivy Bridge, construit pe tehnologia de 22nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 2.4GHz, cu un cache de 3072KB. Acesta este susţinut de memoria RAM de 4GB DDR 3 şi având în vedere că are două sloturi, din care unul este liber, puteţi să îi adăugaţi încă 4 GB cu uşurinţă. Hard disk-ul SATA are o capacitate destul de generoasă, de 750GB, suficient pentru a vă putea stoca fişierele şi filmele preferate.

Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics 4000, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru activităţile office şi multimedia. Display-ul este un LCD LED BrightView HD, cu o diagonală standard de 15.6 inch şi o rezoluţie HD de 1366 x 768.

Pe partea de multimedia vine cu un DVD RW, două difuzoare integrate de tip Altec Lansing, un cititor de carduri SD şi o cameră web HP TrueVision HD. Nici la capitolul porturi nu stă mai rău, dispune de: 3 intrări USB 2.0, HDMI, VGA, microfon şi bluetooth. Deşi are un acumulator cu 6 celule, iar producătorul specifică faptul că autonomia ar ajunge la 6 ore, ei bine în realitate ea ajunge la 3 ore 30 în cazul unei utilizări normale.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preţ excelent,
  • procesor Intel Core i3,
  • memorie RAM de până la 8 GB DDR 3,
  • HDMI

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Laptopul HP 2000-2d01SQ vine cu o configuraţie excelentă şi nenumărate conexiuni ce vă vor ajuta să vă desfăşuraţi munca mult mai uşor şi să terminaţi în timp record ceea ce aveţi de pregătit.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.