Hotpoint OK 1037END – cuptorul încorporabil ultra-modern

Hotpoint OK 1037END este un cuptor care te va face să vrei să gătești mai des. Acesta este dotat cu unele dintre cele mai avansate funcții disponibile la momentul actual, venind în ajutorul tău și simplificând considerabil procesul de coacere. Vei fi surprins să vezi cât de rapid și în același timp eficient este acest aparat. Cuptorul electric poate fi găsit în magazine la prețul de 2999 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 80 de lei. Prețul depășește într-adevăr un buget mediu, dar dotările performante își merită fără dubiu investiția. Vei beneficia de un ajutor extraordinar în bucătărie și vei fi surprins de calitatea serviciilor sale. Cuptorul are o capacitate foarte mare de coacere, funcții diversificate pentru fiecare tip de aliment gătit, un consum redus și în plus o garanție extinsă. Așadar, modelul Hotpoint își merită locul în orice bucătărie.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Modelul va fi pe gustul celor care își doresc o bucătărie modernă, în care calitatea și utilitatea sunt îmbinate cu eleganța. Cuptorul este alcătuit din inox și are suprafața dotată cu un sistem antiamprentă, așa că este ușor de întreținut. Pentru a aduce o notă minimalistă, modelul este disponibil într-o combinație de argintiu și negru. Pentru o deschidere comodă, ușa este prevăzută cu un mâner orizontal încorporat. La o primă vedere se remarcă în primul rând panoul de control cu afișaj electronic. Acesta ocupă aproape întreaga parte superioară a cuptorului și este foarte interactiv. Pentru o setare ușoară vei găsi aici ecrane LCD și butoane touch prevăzute cu pictograme.  Cu dimensiunile de 59 x 59.5 x 57.5 cm, cuportul se va încadra perfect în mobila de bucătărie.

Poze cu cuptorul încorporabil

Hotpoint OK 1037END

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are o capacitate de 77 de litri, fiind cu adevărat generos. Interiorul este dotat cu 3 grilaje din inox, așa că vei putea găti pe 4 niveluri.

Pentru gătit vei avea la dispoziție nu mai puțin de 14 funcții, existând câte una care să anticipeze fiecare nevoie. Se remarcă printre acestea programul pentru pizza care reglează temperatura astfel încât blatul să iasă la fel ca în cazul cuptorului cu lemne într-un timp de doar 30 de minute. Există de asemenea un program pentru dulciuri, unul pentru pâine și chiar și unul pentru prepararea iaurtului. Procesul de coacere la temperatură redusă asigură păstrarea calităților nutriționale ale alimentelor.

În ceea ce privește dotările tehnice, cuptorul se remarcă în primul rând prin sistemul de ventilare tangentială Dual Flow System. Acesta asigură distribuirea optimă de căldură în interior. Ușa este prevăzută cu 3 rânduri de sticlă pentru protecție. Temperatura maximă de coacere este de 300 de grade. Grill-ul are o putere de 2.6 kwh. Interiorul este iluminat cu ajutorul unor lămpi de halogen.

Ai la dispoziție și o funcție specială de protecție împotriva copiilor, prin care ușa și panoul de control sunt blocate.

Aparatul are un consum de energie foarte redus, valoarea acestuia pentru un ciclu de coacere normală fiind de 0.95 kwh. Consumul redus este dovedit de clasa energetică A.

Este de remarcat faptul că producătorul oferă o garanție extinsă de 5 ani, așa că vei scăpa de toate grijile.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • LCD,
  • antiamprentă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 9.3

9.4

O alegere excelentă

Hotpoint OK 1037END este un cuptor încorporabil cu design din inox antiamprentă, ce îți economisește timpul alocat pregătirii mâncării de zi cu zi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.