Hotpoint Luce FK932CX – pentru o bucătărie modernă

Dacă până acum ceva timp aragazul era singura variantă pentru căminele noastre, ei bine iată că în ultimii ani, electrocasnicele încorporabile au prins avânt și în zilele noastre sunt tot mai căutate, și nu numai pentru aspectul lor modern, ci și pentru eficiența de care dau dovadă.

Astăzi vom discuta despre un model de cuptor încorporabil  destul de interesant, ce aparține de o marcă englezească, și anume Hotpoint Luce FK932CX, ce are un preț de aproximativ 1425 lei (verifică preț actualizatdestul de piperat, însă trebuie să avem în vedere aspectul și eficiența sa.

În primul rând impresionează ca și aspect, eleganta este trăsătura definitorie atunci când vorbim despre acest model de cuptor încorporabil. Designul din inox antiamprentă îi conferă un aer modern, ce se potrivește unei bucătării proaspăt renovate, indiferent de culoarea acesteia.

În partea de sus are un panou de control, cu un afișaj de tip LED, încadrat de două butoane reglabile, cu ajutorul cărora puteți seta temperatura potrivită preparatului, timer-ul sau funcția pe care v-o doriți.

Poze cu cuptorul încorporabil Hotpoint Luce FK932CX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Hotpoint Luce FK932CX este un cuptor încorporabil electric, cu o capacitate de 58 L, ceea ce înseamnă că veți putea pregăti mai multe preparate simultan, fără a avea surpriza că cel de sus nu s-a făcut sau că cel de jos s-a ars.

Avantajul unui cuptor electric este acela că preparatul din interior se prepară uniform. Are 8 funcții, între care se află cea pentru: decongelare, dulciuri, pizza, coacere rapidă, etc. Ceea ce mi-a atras atenția este faptul că programul pentru pizza ajustează temperatura în așa fel încât putem compara rezultatele cu cele ale unui cuptor tradițional pe lemne sau faptul că programul de dulciuri garantează prajituri cu o crustă aurie minunată, eliminând stresul produs de un cuptor obișnuit, că s-ar putea arde aluatul.

Iluminarea interioară vă ajută să urmăriți prepararea produsului fără a mai fi nevoiți să deschideți tot timpul ușa cuptorului. Are o putere de 2800 W și dimensiuni nu foarte mari, tocmai pentru a nu ocupa prea mult spațiu din bucătărie, 59.7 x 59.5 x 55 (I x L x A).

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern
  • acționare ușoară și silențioasă,
  • afișaj LED,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Hotpoint Luce FK932CX este un cuptor încorporabil ce va da un aspect elegant bucătăriei tale proaspăt renovată.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.