Hotpoint Luce FK736JCX – cuptorul electric încorporabil la preț bun

Hotpoint Luce FK736JCX este un cuptor electric cu funcții personalizate și un preț bun, fiind ajutorul perfect de bucătar. Dacă ești un adevărat Masterchef în bucătărie și vrei să ai la dispoziție toate condițiile pentru a prepara rețetele favorite și în același timp să economisești spațiu, cuptorul încorporabil reprezintă o alegere foarte potrivită, iar acest model poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep de la 43 de lei. Prețul este unul accesibil și foarte atractiv dacă ne raportăm la funcțiile oferite. Cuptorul se remarcă prin designul modern de calitate, funcțiile variate de gătit care asigură o coacere uniformă indiferent de mâncarea gătită și un consum energetic redus. Așadar, cuptorul îmbină calitatea cu utilitatea și prețul avantajos, oferta fiind una dintre cele mai complete de pe piață.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Cuptorul are un design foarte modern, adăugând o notă de eleganță în orice bucătărie. Acest lucru se datorează carcasei din inox și panoului de control cu afișaj digital. Suprafața de inox este prevăzută cu un sistem antiamprentă, așa că nu sunt păstrate urmele de degete. Panoul este intuitiv, fiind ușor de folosit de către oricine. Acesta este prevăzut cu un ecran LED generos pentru programare, încadrat de două butoane circulare de tip push pentru setarea temperaturii și a tipului de gătit. Având dimensiunile de 43.5 x 32 x 41.5 cm, cuportul se încadrează perfect în orice mobilă de bucătărie.

Poze cu cuptorul încorporabil

Hotpoint Luce FK736JCX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea este de 58 de litri, aparatul făcând parte din clasa medie. Ușa este prevăzută cu două geamuri de protecție. Interiorul poate fi personalizat prin așezarea după necesitate a celor două grătare. De asememenea, pachetul este însoțit de o tavă adâncă.

Cuptorul oferă 8 funcții pentru gătit, având una dintre cele mai variate oferte. Există astfel în primul rând un program de coacere tradițională, care oferă un randament bun pentru gătitul de zi cu zi.  Programul de coacere pe mai multe nivele activează toate elementele de încălzire, rumenind astfel în mod uniform. Există de asemenea un program pentru pizza, una dintre cele mai îndrăgite mâncăruri. Acesta asigură coacerea unui blat perfect într-un timp destul de scurt. Există de asemenea un program pentru gratinare, unul pentru grill și altul pentru produse de patiserie. Nu va mai trebui să îți faci niciodată probleme în privința faptului că mâncărurile tale se vor arde sau vor fi gătite neuniform.

În ceea ce privește dotările tehnice, cuptorul are o putere de 2800 W. Acesta beneficiază de iluminare interioară și este prevăzut cu un sistem special de curățare catalitică. Acesta absoarbe grăsimea și face posibilă o curățare ușoară, fără a mai fi necesară folosirea de materiale abrazive sau agenți chimici. Puterea grill-ului este de 2.7 kwh. Temperatura maximă de coacere este de 245 de grade.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având prin urmare un consum redus de curent electric. Consumul este cu până la 20% mai mic decât în cazul cuptoarelor obișnuite. Alimentarea se face la 230/ 50 V/Hz.

Este de remarcat faptul că prin înregistrarea aparatului pe site-ul producătorului este oferită o garanție suplimentară de 5 ani.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • LCD,
  • autocurățare catalitică

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 9.3

9.4

O alegere eficientă

Hotpoint Luce FK736JCX este un cuptor încorporabil cu autocurățare catalitică, ce te va ajuta să gătești mult mai repede și mai bine.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.