Hotpoint Luce FK63CX – cuptorul încorporabil avantajos

Hotpoint Luce FK63CX este un cuptor, gata mereu de treabă și potrivit pentru orice bucătărie. Cuptorul electric poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep de la 40 de lei. Modelul se remarcă în fața celorlalte printr-un raport calitate-preț foarte bun. Pentru un preț mai mic de 1500 de lei vei beneficia de un aparat performant și foarte util pentru bucătărie. Acesta te va ajuta să economisești timp și să te bucuri de faptul că rețetele tale preferate ies exact așa cum îți dorești. Modelul se remarcă printr-un design calitativ și modern, o capacitate bună de coacere, numeroase funcții personalizate și un consum redus. În plus, vei beneficia de o garanție de 5 ani, așa că investiția este una de încredere.

Cuptorul electric este o opțiune foarte practică de aparat pentru gătit, avantajele acestuia fiind eficientizarea timpului și condițiilor de gătit, creșterea siguranței și curățarea ușoară. Modelul Hotpoint se remarcă printr-un design modern și elegant, care îl face să se încadreze perfect în mobilierul de bucătărie de diferite culori. Carcasa este alcătuită din inox și este dotată cu un sistem antiamprentă, păstrându-și aspectul impecabil. Panoul de control ocupă partea de sus a cuptorului și are o interfață foarte ușor de utilizat.

Panoul este prevăzut cu un ecran LCD generos care afișează ora și poate fi folosit pentru programare. Ecranul este încadrat de două butoane rotative. Ușa este securizată cu 2 rânduri de sticlă. Pentru o deschidere ușoară, aceasta este prevăzută cu un mâner orizontal lung. Logo-ul Hotpoint Ariston se găsește în partea inferioară a ușii. Având dimensiunile de 60 x 60 x 57 cm, cuportul se încadrează ușor în orice mobilă de bucătărie.

Poze cu cuptorul încorporabil

Hotpoint Luce FK63CX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea este de 59 de litri, aparatul fiind unul destul de practic. Este disponibilă o tavă de coacere. Interiorul beneficiază de iluminare.

Cuptorul oferă 6 funcții pentru gătit, fiind de real ajutor. Se remarcă existența unei funcții speciale pentru pizza, care asigură coacerea unui blat pufos în interior și crocant la exterior, o funcție pentru  coacerea clasică, una pentru gratinare, una pentru grill sau una pentru dulciuri și produse de patiserie.

La nivelul dotărilor tehnice este de remarcat în primul rând sistemul special de autocurățare catalitică. Astfel, curățarea se face extrem de ușor, fără efort din partea ta. Mai exact, pereții sunt prevăzuți cu un sistem de absorbție a grăsimii care permite curățarea fără a fi nevoie de materiale abrazive sau agenți chimici. Distribuirea căldurii se face prin intermediul unui sistem avansat de ventilație. Aparatul are o putere de 2700 W. Puterea grill-ului este de 2.7 kwh. Temperatura maximă de coacere este de 245 de grade.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având prin urmare un consum redus de curent electric. Consumul pentru un program normal este de 0.99 kwh. Alimentarea se face la 230 V / 50 Hz. Cablul de alimentare are o lungime de 1 m, permițând conectarea comodă la priză.

Producătorul oferă o garanție extinsă de 5 ani. Pentru a beneficia de garanție este necesară înscrierea aparatului pe site-ul Hotpoint Ariston.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • LCD,
  • autocurățare catalitică

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Performanțe - 9.3
Ușurință în utilizare - 9.6

9.4

O alegere eficientă

Hotpoint Luce FK63CX este un cuptor electric cu un design spectaculos, ce îți scurtează timpul de gătire și cel alocat curățării sale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.